Fellépésünk a Moletti-farsangon

Büszkén jelentjük be: csapatunk újabb fellépésre volt hivatalos! A bölények ezúttal 2010. február 13-án, szombaton léptek fel a Miss Moletti-farsangon!

Szombaton, késő este az Moletti Model farsangi bulijára igyekeztünk. A zord idő ellenére senki sem vesztette el kedvét a bulitól. Szeretettel vártak már minket az autentikus jelmezbe öltözött vendégek a Club Tatuban. Résztvevők: Timcsi, Gogo, Gabi, Szilvi, Móni, Viki, Angelika, Zsuzsi, Concord és én. Este 10-kor kezdtünk a fellépésünket, melyen 7 számot táncoltunk el. Ráadást is kértek, ami jelen esetben a Doctor, Doctor volt. Gogo a felpezsdült társaságot a God Blessed Texas-ra megtanította. Mindenki nagyon örült a tánctanításnak, sokan ígérték, hogy eljönnek hozzánk további tánctanulásra. Reméljük, kellően megalapoztuk a Moletti Western farsang hangulatát.

–Teca

Különleges estének néztünk elébe, hiszen a felkérés egyedi volt: a táncosaink között inkább a teltebb hölgyek/urak jöjjenek a karcsúbbak helyett. Azt gondoltuk, hogy odamegyünk – és mint minden más fellépésnél – a társaság kakukktojásaként fellépést adunk, szórakoztatunk és eljövünk. Ezúttal nem így volt: a Club Tatuban western hangulatú farsangot hirdetett meg a Miss Moletti Models, az ide ellátogatók pedig be is tartották annak rendje-módja szerint a hangulati beöltözést: minden hölgy és úr különböző western-kellékekkel tarkított, igazi country-öltözéket öltött. Volt, aki indiánként pompázott, mások a farmer-kockás ing együttes mellé beszereztek cowboy-kalapot, de volt olyan mutatós hölgy is, aki talpig bőrben pompázott, tele rojtokkal.

Igazi autentikus helyszínné varázsolódott a klub, amit fűszerezett a country zene is. A fogadóink nagyon kedvesek voltak velünk, az este rendezésében pedig kiválónak bizonyultak. Már várták a nézők a fellépésünket, és végig tapsolva kísérték azt. A legvégén még ráadást is kértek, aminél emlékszem, a zenét alig hallottam, annyira tapsoltak közben.

A fellelkesült társaságból vagy harmincan álltak fel, hogy kipróbálják ezt a táncformát, és elmondhatom, igen nagy ügyességgel el is lesték a God Blessed Texas lépéseit. Természetesen az ő jutalmuk is vastaps volt. Gratulálunk nekik és köszönjük a meghívást! 🙂

Videófelvétel is készült, amit hamarosan itt nálunk láthattok!

–Gogo

Megbízónk honlapja: Miss Moletti Models

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.