Wild Buffalo 4. szülinapja!

Augusztus 27-én, 19 órai kezdettel indult útjára a country-őrület a KlauzálHázban! A Wild Buffalo őrületes szülinapi partit tartott, amit mi, klubtagok biztos még sokáig emlegetni fogunk 🙂

Hagyománybontó módon, ezúttal nem általános beszámolóval szeretnénk megörökíteni a fergeteges linedance buli emlékét, hanem drága bölényeink élménybeszámolóit tesszük közzé, amiből egy kicsit vissza tudunk adni az ottani átélt élményekből, izgalmakból! 🙂

Gabó és Betty: Mikor mi megérkeztünk Bettivel, Vikivel és Mónival már remek kép fogadott minket. Először a színpadon lévő látvány nyűgözött le és csalogatott minket közelebb. Brávó Zsuzsi, ez megint remek volt tőled. Elkerülhetetlen volt, hogy ne csináljunk fotókat a “fiúkkal”. Némi dekorálgatás után igyekezni kellett, így megtámadtunk a büfét, ettünk, ittunk, majd siettünk átöltözni. Szépen, lassan kezdtek a vendégek érkezni. Jó volt látni, hogy egyre többen leszünk. Egymás után jöttek a megtervezett programok,amik egytől egyig remek hangulatot teremtettek. Én nagyon jól éreztem magam, jó volt látni, hogy más is,örültem neki, mikor Boogie is megérkezett, a Wild Buffalo koktél meg egyenesen istenire sikeredett. Számomra gyorsan eltelt az este.Haza fele és a taxiban is viháncolós hangulatunk volt még. Köszönöm Gogo az előkészületi munkádat, nem kis teljesítmény volt, de ez nagyon jól áll Neked, mert élvezed!

Reni és Zoli: Nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a társaság és a hangulat is. Örülök, hogy ott lehettünk a bulin, szerintem igazán jól sikerült. Minden elismerésem a Tietek!! Tudni kell rólam, hogy én nem vagyok olyan aki mások előtt nagyon elengedi magát. De az hogy én a szülinapi bulin beálltam táncolni olyan emberek előtt akiket nem vagy alig ismerek, nahát ez Nektek köszönhető!!!! Nagyon hálás vagyok, vagyunk azért ahogy segítetek nekünk a tánctanulásban. Még egyszer köszönjük szépen!!!

Era: Nagyon vártam az első szülinapi bulit! Nem, nem tévedés, nekem ez volt az első wb-s szülinap!!!
A rendezvény minden várakozásomat felülmúlta, nagyon jól szórakoztam! Kicsit izgultam, mert nem akartam, hogy a vetélkedő alatt a hangulat leüljön, de úgy láttam, a csapatok élvezték!!!! (Lehet, hogy rossz a szemüvegem:D ) Csak remélni tudom, hogy hozzám hasonlóan mások is nagyon élvezték, hogy együtt ünnepeltünk!

Zsu: Végre elérkezett, már olyan régóta készültünk rá. Gogónak köszönhetően a program összeállt, a belépők, kitűzők, oklevelek, emléklapok legyártva, laminálva..(úristen mennyi munka), a díjak Concord által az egyéb kellékek Gabó által beszerezve, a Törley Pezsgőpincészet szponzori nagyüvege is már a csomagtartóban figyel. Mindenki elkészítette otthon a rábízott dekorációt, na jó, Era a vetélkedőt is, ha épp nem aranyrögöt gyártott. Ugyan este 7-kor kezdünk, de egyes izgága bölények már du. 1-től elkezdték a cipekedést. A lövöldözős játék becipelése, felállítása, szalvétahajtogatás, teremdíszítés, molinók felfüggesztése… du. 4-től még több bölény gyűlik… tuti készen leszünk időben.
Nagyszerű a terem, csodálatos a hozzáállás a Klauzálház részéről, amit kiejtünk a szánkon ott terem, projektor, hangosító, reflektor, ruhatár, még asztal, még szék… a büfé is felkészült ránk. Eljött a hét óra és jönnek a vendégek, a zene szól, itt baj nem lehet. Már csak ezért sem, mert két bölénylány mindenkit WB-koktéllal vár, amiben a vodka nem elhanyagolható tényező.

Miután egy-egy vendég megkapta a kis feltűzhető, a fiatal és öreg szépségkirálynő-választáshoz, valamint a Bud Spencer és Clint Eastwood hasonmásversenyhez szolgáló számozott belépőjét, elhelyezte a versenyasztalon az almáspite-tálját, már csatlakozhatott is a táncolókhoz. Ha pihenésre vágyott, egyik sarokban western filmeket nézhetett, megtekinthette gyermekrajz-kiállításunkat vagy coltot ragadhatott és lelődözhette az épp bankrablásból érkező marcona cowboyokat a színpadon felállított játékban. A folyamatos countryzenét csak a mókás játékok szakították félbe, mint lasszódobálás, férfiaknak üvegbelógatás- ..mármint az övükre kötött pálca belógatása-, a western TOTO, na és az ezt követő gyors eredményhirdetések.

Az est fénypontja mégis a sok tánc, az együtt-táncolás öröme… kis maratonunkat is sokan végignyomták, amiért mindenki meg is kapta az elismerő oklevelet. Az est közepén Gogo megtanította a kezdő táncot, de a haladóra már nem is maradt idő. Nagy élvezet volt hogy annyi kedves ismerős, barát megtisztelte szülinapunkat, nagy-nagy köszönet a résztvevőknek, köszönjük, hogy jöttetek és együtt ünnepeltetek velünk. Külön köszönet a gyönyörű, egyedi és nagyon finom tortáért a Footloose-nak, ami az utolsó morzsa elfogyott a sok-sok almáspite mellett! Nem volt nagyon kedvünk oszolni, de közelgett az éjfél, még le is kell vonulnunk a terepről. A szomszédban lakó bölény is közel éjjel kettőre tért meg a vackába.

Gogo: Nekem maradt néhány adat a buliról: megjelentek létszáma 173 fő (örülünk!), 22 típusú almáspite versengett, több mint 600 bölény-koktél fogyott az este alatt. Ms. Cowgirl szépségverseny győztese: Moncsi, Mrs. Cowgirl szépségverseny győztese: Zsu lett. Emellett Zsu almáspitéje nyerte a legjobb almáspitéért járó elismerést, a citrom-díjat ezúttal Tibi vehette át. A Linedance Minimaratont végigtáncolók oklevelet kaptak, összesen 26 darabot oszthattunk ki.
Győző-díjasok 2011-ben: Elgreco (alias Görög Csaba), Kuvik (alias Kende Zsuzsi), Zsu (alias WB elnökhelyettes asszony 🙂 ). Lasszógyőztesek, Totó-győztesek és Cowboy-mérce-győztesek — Gratulálunk mindenkinek!
A tanult tánc: The Big Bug – kezdő tánc, 32 lépéses, 2 falas, zene: The Bug by Dire Straits

Sztárvendégünk Boogie (alias Gál Csaba) volt.

Kapcsolódó galéria

A részletes infó, ami a bulinkhoz tartozott:

Időpont: 2011. augusztus 27-e, 19 órai kezdettel
Helyszín: KlauzálHáz – Budafok-Tétényi Művelődési Központ, 1222 Budapest, Nagytétényi út 31-33. (Campona oldalában, az RTL Klub-házzal szemben)
Belépti díj: 500 Ft
Dress code: Autentikus western öltözék ajánlott!

Program:

Megnyitótól induló ‘szavazások’-játékok:
– Cowgirl szépségverseny: minden hölgy kap egy számot érkezéskor; “hagyományhoz híven” két kategória lesz – arany és gyémánt kategória; az urak kapnak egy szavazólapot, ahová a számukra 3 legmutatósabb cowgirl számát kell felírni, aki az összesítésnél a legtöbb szavazatot kapja, megnyeri a szépségversenyt.
– Vadnyugati világ vetélkedő: 13+1 kérdéses vetélkedő, ki-mit-tud jobban a western világról ~ csapatok összeállva versenghetnek.
– Almáspite-verseny: díjazásra szánt almáspitéinket mindenki kedvére kóstolhatja; azonban a kóstoló után pontoznia kell íz, küllem, illat szerint ~ az est végén díjazzuk a legjobb és a legrosszabb almáspite készítőjét is ~ figyelem: ha szeretnél a versenyen indulni, hozd magaddal frissen készített almáspitédet!
– Clint Eastwood hasonmáskereső: hogy a cowboyokat is mustrálhassák a cowgirl-ök, ezúttal hasonmáskeresőt indítunk az idei szülinapi témánk nyomán: az est alatt Clint Eastwood-ra leginkább hasonlító cowboy-t díjazzuk western-nyereménnyel! Érdemes autentikusan érkezni 🙂
– Western filmvetítés: egész este alatt kivetítőn is adjuk a vadnyugati hangulatot: egy projektor segítségével 1940-60-as évekbeli western filmeket vetítünk (hang nélkül, tánc miatt country zene fog szólni).
– Sharpshooter ~ lövészet: különleges élményben lehet része annak, aki kipróbálja a Trim Játéktár autentikus vadnyugati lövészetét! Részleteket nem árulunk el, legyen meglepetés a helyszínen! Uraim, függőséget okozhat, tessék vigyázni 😉
– Vadnyugati rajz-kiállítás: lelkes utánpótlás rajzait állítjuk ki; mindenki gyönyörködjön kedvére az egyedi alkotásokban!

18.45: kapunyitás –> start, bemelegítő zenék
19.00-19.05: Hivatalos megnyitó ~ felkonferáló: Gogo / Concord
Az érkezőknek welcome drink: WB koktél
20.30-20.45: Linedance oktatás, könnyű tánc ~ tánctanár: Gogo
21.00-21.10: Győző-díj átadás ~ díjátadó: Concord
21.15-21.45: Linedance minimaraton
21.45-22.00: LD minimaraton díjátadó, Almáspite díjátadó, Clint Eastwood díjátadó
22.00-22.20: Linedance oktatás, haladó tánc ~ tánctanár: Gogo
22.20-22.22: Cuca-Emléktánc ~ Watermelon Crawl
23.00-23.15: Pezsgőlasszózás és Cowboy-mérce játék
23.15-23.25: Cowgirl szépségverseny díjátadó, Vadnyugati világ vetélkedő eredményhirdetés
23.25- : folytatódik a buli kifulladásig

A programok között linedance, folyamatos country zene és további kisebb meglepetések, érdekességek és játékok várnak az érdeklődőkre. Büfé működik a helyszínen!

Terveink szerint kétszer is lesz tánctanítás – mindkettő újdonság és meglepetés a táncos és ‘civil’ közönségnek egyaránt. Az első tánc egy könnyen tanulható, kedves koreográfia, a második valamivel nehezebb, kifejezetten a táncos és a bevállalós civil közönségnek fog szólni. A tánctanítással szeretnénk szimbolikusan megajándékozni a szülinapos klubot, illetve köszönetet mondani a rendezvényen részt vevő táncosoknak, érdeklődőknek.

A plakáton hirdetett élőzenei előadás elmarad,  “gép”zenére fogunk mulatni.
Előzetes arról, hogy milyen zenékre, táncokra számítsatok (a teljesség igénye nélkül): All Aboard, All Shook Up!, Bad Moon On The Rise, Beer For My Horses, Better Together, Blue Rodeo, Boogie And Beethoven, Burning Love, Cajun Moon, Caught In The ActChill Factor, Celtic Connection, Copperhead Road, Cowboy Up!, Cowgirls Twist, C’est La VieDHSS, Doctor-Doctor, Galway Girls, Good Times, Hot Tamales, Irish Stew, Jungle Freak, Just A Memory, Just Another, Lightning Polka, Lost And GPS, My Greek No1, Old Dan Tucker, Porushka Paranya, PriorityRose Garden, Summer Wine, The Bremer, The World, Toes, Trail Of Tears, Tush Push, Wanna Be, You’re So Naughty és még sok más…

Emellett kluboknak info: ha hoztok saját zenét, rugalmasak vagyunk, szívesen módosítunk a repertoáron 🙂

WB szülinapi plakát

Szülinapköszöntő country együttesek (nem fellépők):
Don Attila Band, Jam & Eggs, Rodeo,
Big Fat Chubby & The Swamp Busters,
Blue Birds, Colorado Country Band

Támogatóink:
TRIM Játéktár
FiguraDekor
Wild West Store

A további műsorváltozás jogát fenntartjuk! 😉

Linedance minimaraton bővebb info: a minimaraton célja, hogy pihenő nélkül a meghirdetett táncokat mind letáncolja a résztvevő. A nagy, 2 órás maratonhoz képest ez jóval szerényebb méretű táncsorozat. Összesen 10 tánc van a listán, ez kb. 30 percnyi folyamatos táncot takar. Akinek sikerül letáncolni – amit szakavatott bírák figyelnek -, az elismerő oklevelet kap emlékül. Aki készülni szeretne, annak itt a tánclista: Bop The B –  Blue RodeoKelly’s Cannibals – Irish Stew – All Aboard – Old Dan Tucker – Trail Of Tears – T.R.O.U.B.L.E. –  Ain’t Goin’ Down – Doctor-Doctor

Szeretném ezúton is megköszönni a Bölények hathatós munkáját, lelkesedésük és aktív részvételük által garantálható a kitűnő buli! Yeeeehaaaaaw

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.