wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Eperfesztiválon a DAB-bal

vasárnap, június 17th, 2012

Facebook

Talán a trópusokon lehet olyan idő, mint amilyen minket várt Tahitótfaluban, az Eperfesztiválon!
Kedves country zenész barátainkat kísértük el ide, már nem először. A DAB mindig remek hangulatot teremt nagyszerű zenéjével, amire nagyon szeretünk táncolni! És ez most sem lett másképp…
A tánc”parkett” igen autentikusra sikerült, hiszen a színpad előtti sáros, vizes fűben roptuk:)), de ezt sem először csináltuk! A hangulatot mi sem jellemzi jobban, mint hogy Footloose-ból összefutottunk Csillával, aki kedvesen ráállt, hogy táncával erősítse csapatunkat! Nagyon kedves volt Tőle, köszönjük! De nem csak Csilla táncolt velünk, hanem a közönségből is kipróbáltak néhányan egy pár lépést. Nagyon ügyesek voltak, gratulálunk nekik! Alig-alig gyűltünk össze, máris belecsapott Attila a húrokba és indult a koncert!

 

Attila meglepetés-vendéget is hozott, egy leendő country zenészt, aki ugyan még csak alsó tagozatos, de úgy gitározik, mint egy felnőtt!

Olyan hamar eltelt az egy óra, hogy el sem akartuk hinni, azt, hogy itt a vége!

Elbúcsúztunk kedves barátainktól és a lelkes közönségtől, mert már vártak Márti szülei bennünket egy kis házi sütivel, meg kávéval, meg meleg szeretettel!

Végre láttunk igazi epret, meg málnát, meg ribizlit, meg cseresznyét, amiből, természetesen “ízmintát” is vettünk és “kitűnő” minősítést kapott tőlük. (Látszik, hogy bizonyítványokat írok, mi?)

Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük a szíves vendéglátást! Csak azt sajnáltuk, hogy Ópának nem tudtunk táncolni!Talán majd legközelebb!

Nagyon jól sikerült ez a vasárnap! Mindenkinek köszönjük!

–Era

Kapcsolódó galéria

 

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.