EXCA Bajnokok Éjszakája

Decemberben minden ember egy kicsit jobb, mint amilyen az év többi hónapjában. Akár hány éves is, izgatottan várja, mit hoz neki a Mikulás! Mi idén nagyon jók lehettünk, mert állati jó ajándékot kaptunk a Télapótól! Az “excás” lányok és fiúk meghívtak bennünket évadzáró közgyűlésükre.

1471890_571856076227060_1431352092_nSzeretjük a “lovas népeket”, keményen dolgoznak, ha kell, de utána jó bulikat szoktak csapni! Szóltunk is a keleti végeken élő barátoknak, nincs-e kedvük csatlakozni, így együtt rophatnánk mindannyian! Így történhetett, hogy december 6-án este lovasok és táncosok együtt várhatták, mit is tesz Miklós a csizmánkba!

Az EXCA beszámolót hallgatva, megbizonyosodhattunk róla, hogy kemény, sok munkával járó, de szép eredményeket hozó év van cowboy barátaink mögött, melyhez ez úton is gratulálunk! Hajrá lányok, hajrá fiúk! Szép volt! További sikereket a 2014-es évben is! A munka után jöhetett egy kis lazulás, “A féldecis kvíz” 🙂 segítségével. 1483316_571858806226787_1302885758_nA játék jelentősen csiszolta Waldez tánctudását és a többiek bátorsági együtthatóját! (…ha értitek, hogy mire gondolok 😉

Fiatal bölényeink is itt debütáltak, a “Looking For” versenytáncukkal, melyet itt mutattak be először közönség előtt. Nagyon jó ómennek bizonyult, hiszen a Zuglói Mikulás Kupán első helyezést értek el vele! 🙂 Yeehaw! A második blokkot mi magunk között csak “csajos-dögös” -nek hívjuk, mert csupa cowgirlös tánc található benne. Aztán a nyíregyházi Revival LDBT tánccsoport pörgős bemutatója következett, amit nagyon köszönünk nekik!

A táncbemutatók után kezdődhetett a szabad bulizás! Ebben aztán mindenki vérmérséklete és a “féldecis kvíz”-ben szerzett bátorsági mutatója szerint vett részt. A hangulaton egy picit rontott, hogy másnap, a szombat ellenére, bizony munkanap volt, így sokan hamarabb búcsúztak, mint szerettek volna! De így is köszönjük a hangulatos estét, nagyon jól éreztük magunkat!

A további munkához sok sikert, és ilyen fantasztikusan jó hangulatot kívánunk, mint amilyet eddig is tapasztaltunk nálatok! Yeeehaw!

–Era

Kapcsolódó galéria

EXCA Bajnokok Éjszakája
Időpont: 2013. december 6-a, péntek este 20 órától
Helyszín: Baross Étterem – 1086 Budapest, Baross tér 11/c.
Belépő: 3.000 Ft, EXCA klubtagoknak: 1.500 Ft.

Az eseményt megtalálod a Facebookon is: EXCA – Bajnokok Éjszakája

exca_bajnokok éjszakája

One thought on “EXCA Bajnokok Éjszakája”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..