wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Extra klubnap a Footloose-zal

csütörtök, augusztus 13th, 2009

Facebook

Habár klubnapról nem szoktunk beszámolót adni, most ez egy kivételes alkalom: még Gárdonyban megígérte Marshal (FL), hogy egyik klubnapunkra ellátogatnak. Az elmúlt kedd volt erre a kiválasztott időpont, Marshal és még 5 klubtag jött el hozzánk.

Mozgalmas napok ezek: az ember ilyenkor középpontban érzi magát. Kellemes “meglepetés” volt, hogy a Footloose mégis ellátogatott hozzánk, azaz Marshal betartotta ígéretét. Nagyon megható élmény volt látni, hogy az ‘anyaklubunk’ alapítója, Marshal milyen jól érzi magát közöttünk: táncok, beszélgetések, sörözés, sütizés és WB koktél ivás — minden jó, mit kívánhatunk.

Szívünk csücske, Kika is itt volt, majd később leugrottak hozzánk Csongi-Timiék is. Utoljára Gárdonyban találkoztunk, de azelőtt – sajnos – hónapokon át nem láttuk egymást. A társaság egy része kint füstölt, addig a másik fele bent táncolta a klasszikusnak mondható táncokat.

Marshal az este közepén felajánlotta, hogy tanít nekünk! Olyan táncot mutatott meg nekünk, amit még Hollandiából hozott el, nagyon egyszerű és mégis mutatós. A koreográfia neve: One Step Forward (ha lesz egy kis időm, fent lesz a koreográfiája). Csapatunk lelkesen állt fel Marshal mögé, amit megkönnyeztem: több mint 30-an lesték Marshal instrukcióit.

Később elkezdtek szállingózni haza az emberek, így fél tizenegy körül nehezen, de búcsút vettünk egymásnak. Természetesen áll a meghívás az ő klubnapjukra is, Pomázra. Ígérni már nem merünk, mert a csapat egészen szeptember végéig be van táblázva. De találunk rá alkalmat 🙂

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.