Farsangi capriccio

Ruha? Megvan. Kalap? Megvan. Csizma? Bent hagytam, akkor oké, indulhatok. Óóóó, a mobil, az asztalon maradt – gyorsan vissza a kapuból (enyhe neurózis)!

Gyertek, gyertek! Igen, a hatodik órában. Nem, ne a nyolcasba, az aulába, már csak egy utolsó próbára van idő. Jaj, Erika néni! Én annyira félek! Nekem a Keresztanyukám is eljön! Ez a kalap jó lesz? Ehhez az inghez jó lesz ez a nadrág? Nagyon csinosak és ügyesek vagytok, kicsikéim! Ne izguljatok, minden rendben lesz (a gyomortáji izgalom fokozódik)!

Zenét leadtam, cédét feliratoztam. Fúúúú, de elszaladt az idő, már fél 3! Gyülekezni kell! Éljen, itt van Réka és Gergő is! Rékám, beállnál az egyik végére segíteni? Ó, de aranyos vagy! Köszönöm! Szia, Mazsikám! Ide találtál? Wááá, Zsuzsi! De jó, te is megjöttél! Tecát, Concordot nem láttátok? Mi, mikor következünk, Erika néni? Wááá, én annyira izgulok, hogy mindjárt összeesem! Jaj-jaj, mi jövünk (elhatalmasodó idegbaj)!

Hűűű, de szuper volt! Annyira klassz volt! Erika néni, képzeld! – mindenki megdicsért és gratulált (önfeledt öröm, megkönnyebbülés)!

Még te is fellépsz, Erika néni? Tényleg?! Na ezt megnézem (visszatér a gyomorszorító érzés)! Ez nagyon jó volt! Gratulálok! Hol lehet ilyen táncot táncolni? Mindjárt itt, a táncházban! Tessék, tessék! Ki lehet próbálni! Kilép-hátul kereszt-kilép-szkáff… Hű de sokan vagyunk… és milyen ügyesen próbálkoznak… nagyon vidámak… hogy koncentrálnak…

Remélem, mindenki jól érezte magát, köszönöm a lelkes részvételt! Yeeehaaaw
(a gyomortáji szorító érzés elsimul – a száj széles mosolyra fut)

–Era

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..