wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Farsangi capriccio

vasárnap, február 3rd, 2013

Facebook

Ruha? Megvan. Kalap? Megvan. Csizma? Bent hagytam, akkor oké, indulhatok. Óóóó, a mobil, az asztalon maradt – gyorsan vissza a kapuból (enyhe neurózis)!

Gyertek, gyertek! Igen, a hatodik órában. Nem, ne a nyolcasba, az aulába, már csak egy utolsó próbára van idő. Jaj, Erika néni! Én annyira félek! Nekem a Keresztanyukám is eljön! Ez a kalap jó lesz? Ehhez az inghez jó lesz ez a nadrág? Nagyon csinosak és ügyesek vagytok, kicsikéim! Ne izguljatok, minden rendben lesz (a gyomortáji izgalom fokozódik)!

Zenét leadtam, cédét feliratoztam. Fúúúú, de elszaladt az idő, már fél 3! Gyülekezni kell! Éljen, itt van Réka és Gergő is! Rékám, beállnál az egyik végére segíteni? Ó, de aranyos vagy! Köszönöm! Szia, Mazsikám! Ide találtál? Wááá, Zsuzsi! De jó, te is megjöttél! Tecát, Concordot nem láttátok? Mi, mikor következünk, Erika néni? Wááá, én annyira izgulok, hogy mindjárt összeesem! Jaj-jaj, mi jövünk (elhatalmasodó idegbaj)!

Hűűű, de szuper volt! Annyira klassz volt! Erika néni, képzeld! – mindenki megdicsért és gratulált (önfeledt öröm, megkönnyebbülés)!

Még te is fellépsz, Erika néni? Tényleg?! Na ezt megnézem (visszatér a gyomorszorító érzés)! Ez nagyon jó volt! Gratulálok! Hol lehet ilyen táncot táncolni? Mindjárt itt, a táncházban! Tessék, tessék! Ki lehet próbálni! Kilép-hátul kereszt-kilép-szkáff… Hű de sokan vagyunk… és milyen ügyesen próbálkoznak… nagyon vidámak… hogy koncentrálnak…

Remélem, mindenki jól érezte magát, köszönöm a lelkes részvételt! Yeeehaaaw
(a gyomortáji szorító érzés elsimul – a száj széles mosolyra fut)

–Era

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.