Fellépések, rendezvények

Csapatunk szívesen vállal fellépéseket kis-és nagyrendezvényeken. Gyakorlott táncosaink minden összejövetel hangulatát felpezsdítik: fesztiválokra, falunapokra, házibulikra, céges rendezvényekre visszük el a vadnyugat szelét. Vállaljuk bevállalós tanárok, diákok felkészítését is iskolai ünnepségekre, szalagavatókra.

Autentikus linedance bemutató

30, 45 vagy kétszer 30 perces autentikus táncbemutatónk fokozatosan nehezedő táncok sorát vonultatja fel. Elsősorban falunapokon, közösségi- és művelődési házak programjain, fesztiválokon, lovas- és motoros bemutatókon sikeres ez a típusú fellépés. Hagyományos western díszöltözetben bevonuló csapatunk mindenhol nagy feltűnést kelt. A bemutató végén gyakorlott művészeti vezetőink táncot tanítanak, mellyel általában az egész közönséget megmozgatják, korra és nemre való tekintet nélkül.

Technikai igények: fapadlós színpadon mutatnak legjobban csizmás-kalapos táncosaink, de minden tereppel megbírkózunk. Saját CD-ket és a tanításhoz vezeték nélküli fejmikrofont biztosítunk. Nagyszínpados fellépés esetén puskamikrofonokkal még érdekesebbé tehető a bemutató.

Autentikus linedance bemutató élő zenére

Felejthetetlen szórakozást jelent az az autentikus táncbemutató, melyet a klasszikus country hangszereket (hegedű, bendzsó, mandolin) virtuóz módon megszólaltató Don Attila Band kísér. A zenekarral hosszú ideje összeköti a klub tagjait a country zene szeretete – ez a barátság közös fellépéseinken is meglátszik: egymásnak felelgetnek a dobogó lábak és az akusztikus hangszerek. Élőzenés bemutatóinkon az autentikus táncok után a zenekari szünetben CD-ről tanítjuk a linedance alapjait a közönségnek, majd ők is megtapasztalhatják az élőzenés tánc örömeit a szünet után.

Technikai igények: kérjük a rendezvényszervezőket, hogy közvetlenül a zenekarral egyeztessenek.

Linedance show

Koreográfusaink egyedi igényeket is kielégítő látványos showműsort állítanak össze, a rendezvény karakterisztikájának megfelelően. Elsősorban sportrendezények szüneteire, nagyvállalati rendezvényekre, sajtótájékoztatókra, megnyitókra javasoljuk ezt a műsort. Előzetes egyeztetés után testreszabott zenékre, pontos időzítéssel, látványos show-elemekkel, kérésre a marketing célokat beépítve készítjük el a pontos koreográfiát. A személyre szabott show előtt minimum 3 hét felkészülési időre van szükségünk, a próbákat a megrendelő is megtekintheti, egyéni kéréseit is igyekszünk teljesíteni.

Technikai igények: igyekszünk a helyszín adottságainak megfelelő megoldást megtalálni.

Tánctanítás szalagavatókra, iskolai rendezvényekre

Az általunk betanított osztályok és tanári karok rendszerint hatalmas sikert aratnak különleges bemutatójukkal. Művészeti vezetőink személyre szabott koreográfiát készítenek a fellépőknek, az előzetes igények és a tánctehetség felmérése után. Tapasztalataink szerint minimum 2 hónapos felkészítési időre van szükség egy hosszabb, 2-3 táncot is bemutató fellépésre. Vigyázat! A linedance fertőző! Több volt tanítványt (tanító néniket és diákokat) betanításuk óta aktív klubtagjainkként tarthatunk számon.