wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

FL szülinap Pomázon

szombat, november 8th, 2008

Facebook

Idén harmadik alkalommal rendezte meg a Footloose a szülinapi partiját. Helyszín a Pomázi Művelődési Ház volt, időpontnak pedig november 8-át tűzték ki. Egész estés programot adott Kaszab Tibi.

A szülinapi partira eredetileg minden linedance-klubot meghívtak, így nekünk is szólt a meghívás – aminek eleget is tettünk. Már csak azért is szerettünk volna részt venni, mert Kaszab Tibi adta a hangulat-nótákat és a talpalávalót. Végül nem jöttek el annyian, amennyire a szervezők számítottak, de így is kellemesre sikeredett az este. Találkozhattunk a fürediekkel (Thunderfoot Dancers), jöttek a győriek és az első órában még a Six Rebels két tagja is tiszteletét tette, akiknek aztán sajnos menniük kellett.

Amikor Kaszab Tibi kis pihenőt tartott, CD-ről mentek az ismert dalok, amire többen is beálltak táncolni. A táncparkett mellett sokan csevegtek, nevetgéltek – múlatták az időt. Különböző ütemű dalokat játszottak Tibiék, amikre sokszor csak találomra kezdtünk el táncolni eltéreő koreográfiákkal. Ha valaki felismerte a koreográfiát, beállt és táncolt velünk együtt.

Az este közepe táján Old Cowboy felment a színpadra, rövid köszöntőt mondott azoknak, akik megjelentek, néhány szóban elmondta, hogy mi is ez a rendezvény. Kedves gesztus volt tőle, hogy külön kitért a Wild Buffalora is: nyilvánosan üdvözölt minket.

Kicsivel később Kika ment fel a színpadra. Elmondta, hogy szeretne egy új táncot tanítani, amit nagy valószínűséggel még nem tudnak a különböző klubok. Mindenki szépen felállt sorokba és együtt próbálgattuk a lépéseket. Magunk közé állítottuk Ramirezt is, aki kacérkodott a tánc tanulásának gondolatával. Jókat mulattunk az első sorban, mögöttünk ott álltak Pistiék és a “tanárnénik”. Az új tánc neve “Hearts And Flowers”, amit – ha érdeklődés mutatkozik rá –  megtanítunk azoknak is, akik nem tudtak eljönni ide.

Kellemesen telt az idő régi és új ismerősökkel, mi este 11 óra körül “bontottunk sátrat” – elköszöntünk és indultunk haza. Megint sikeresen képviseltük a bölényeket, és most már elismerten: a magyar linedance társadalom előtt is be lettünk jelentve. Bár, így vagy úgy, biztos hallottak már rólunk, mert azon felül, hogy ügyesen táncolunk, nagy hangúak vagyunk – bölényekhez méltón 🙂

–Gogo

Facebook

Beszámolók.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.