wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

Tuesday, July 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Galéria

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram
HOPI Családi Nap
Gyálon, a HOPI által rendezett Családi Napon adott koncertet a DAB, ahová lelkes táncosaink is elkísérték, hogy népszerűsítsék a country zenét, na meg a linedance-t.
Gyál
12 photos
Footloose és a Jam&Eggs 110909
Pomázon az Udvaros Csárdában már-már hagyományként rendezik meg a Footloose-osok a Nosztalgia-estjüket. Ezúttal élőzenével bulizhattunk: a Jam&Eggs mutatkozott be.
Pomáz
10 photos
Wild Buffalo Szülinap 110827
Felemelő érzés volt együtt ünnepelni barátainkkal, akik jelenlétükkel megtisztelték klubunkat.Köszönjük a szeretetet, a mókákban való részvételt, a sok almáspitét és a Footloose szülinapi - nemcsak gyönyörű és különleges - de nagyon finom mézessüti tortáját!
Budafok, Klauzál Gábor Művelődési Ház. 1222 Bp. Nagytétényi út 31-33.
40 photos
Péteriben a Bölények 110814
Ismét Concordék nyaralójában a csorda!! Gyönyörű napsütés, a zene és tánc mellett csocsó, ping-pong, heverészés és a bátrabbaknak megmártózás.Na és persze nem utolsósorban a pincepörkölt, chilisbab és a sok süti meg a spéci WB koktél! Sajnálhatják akik még mindig nyaralással töltik a drága időt! Köszönjük a vendéglátóknak a szíveslátást, Verának a sok segitséget, Tecának hogy megtanította a Sugar, Sugart! Jó volt ismét együtt!!
Péteri, Halásztó
30 photos
Tanítás a Zenei Táborban 110808 - 110812
Köszönet két lányunknak Gabónak és Bettinek, hogy a Balatonvilágosi Colour Strings Kamarazenei Táborban vitte jó hírünket. Nem kis feladat tizenkét gyereknek pár órai gyakoroltatás után egy kis bemutatót összeállítani., arról nem is beszélve , hogy majdnem száz kis jövendő bölénnyel és szüleivel szerettette meg a country linedance-t, és szerezte meg az oktatók, a polgármester elismerését. Köszönet a beszámolóért, a videóért.is.
Balatonvilágos, Euro Montex Panzió
20 photos
WB Klubnap Ármin Szülinapjával! 110805
Árminunk 12 lett, és nemcsak sok finomsággal lepett meg minket, de a Porushkával is!!Nem semmik új bölényeink sem. Reni megtanulta a The same way-t. ..hát igy egész más táncolni a régebbi számokat ám! Gratulálunk!Köszi Erának Tibinek a svéd kostolót és a körtét. Igazi lakoma kerekedett péntek este!
Góliát Hotel 1134. Budapest Kerekes u 12.- 20.
20 photos
Tőserdő Szépe rendezvényen 110716
Két blokkal léptünk fel épp a szépségek bikinis és estélyiruhás felvonulása között...háááát volt egy élmény , különösen a férfi bölényeknek, vagyis most annak az egynek: Concordnak....bár tiszteletbeli lesz lassan Gogo Balázsa, akinek nagyon köszi a fotózást, videózást.! A tűző nap rendesen elvakitott minket, de azért láttuk a nagy nézőközönséget!
Lakitelek Tőserdő
20 photos
Fellépés  a  Ráckevei Péntekesti Korzón 110708
A mi félórás műsorunkkal kezdődött a hétvége a PEK-re látogató ráckeveieknek ezen a remek napfényes estén.Gogó táncházán a gyerekek voltak a bátrabbak.Hangulatos a Duna parti korzó a fából készült malommal, a helyi árusokkal, a jóféle ételekkel, italokkal. Mi is kellemesen időztünk, élveztük a további programokat.
Ráckeve, Dunaparti Korzó
20 photos
Zalakaroson a DAB-al 110701
Zalakaroson nyaraló nyergesújfalui családok közösségének hivására mentünk fellépni, táncot tanítani. Velünk tartott a Don Attila Band is, mert azért élőzenére az igazi! Csodálatos volt a közönség, felejthetetlen estét táncoltunk végig együtt! Köszönjük!
Zalakaros
30 photos
Halápi Lovastanya - DAB-koncert 110625
A Don Attila Band-et mentünk meghallgatni és táncolni zenéjükre a Kisorosziban található Halápi Lovastanyára. Hibátlan helyszín az olyan cowboy-oknak és cowgirl-öknek, mint mi! Remek társaság meleg szívvel fogadott minket, és voltak bátrak is, akik beálltak közénk táncolni 3:)
Kisoroszi
30 photos
Eperfesztiválon a DAB-al 110617
Vidám két órát töltöttünk klubnap "helyett" a szabadban. Ilyet máskor is bevállalunk , pláne ha Pisti mindig ellát minket jó kis fagyival:-) Köszi, fincsi volt! Hazafele még a Footloose klubnapra is bekanyarodtunk, és kölcsönösen megtanítottunk egymásnak új számokat, jó volt velük, jó volt együtt!
Tahitótfalu, Szentendrei út 5-15.
20 photos
Fellépés a BGF-en, és Klubnap 110603
Bp-i Gazdasági Főiskolán, Pedagógusnap alkalmából félórás műsort adtunk, majd klubnapot tartottunk, ahol főként örömtánc volt, na és egy nagy hiánypótló amatőr fotózás! Köszönet a trópusi körülmények közt fellépőknek! ( Pisti, Teca, Marianna, Attila, Zsu, Vera, Gabó, Betty, Móni, Viki)
BGF és Góliát Hotel
20 photos
Amerikai Est a Ramadában 110526
Amerikai feeling borította el a Ramada Hotel Resort földszintjén található éttermet. Wild West Store kiváló ruházata és kiegészítői voltak fellelhetőek, a Blue Birds adta a talpalávaló country zenét, Gogo pedig a lelkes nézőknek megtanította a Canadian Stomp-ot. Sajnálhatja, aki nem volt, legendás estét varázsoltunk!
Budapest, Árpád fejedelem útja
15 photos
Jótékonysági Gyermeknap 110521
Jobb Életért, Roma fiatalokért Egyesület által szervezett Jótékonysági gyermeknapi fellépésünkkel bizton mondhatjuk nagy örömet okoztunk a gyerekeknek. Az öröm és kellemes meglepettség csak nálunk volt nagyobb.Ovációval jutalmaztak minket, amely őszintén meghatott mindnyájunkat.Köszi Mártinak a fotózást és Concordnak, hogy épségben hazafuvarozott minket.
Bátonyterenye, Zrinyi Úti Általános Iskola
20 photos
Kihelyezett Klubnap Pomázon 110513
Hangulatos este kerekedett a Footloose Retro Partyján az Udvaros csárdában.Táncoltunk bévül és az udvaron is, ahol Don Attiláék húzták a talpalávalót.Köszönjük a felejthetetlen estét!
Pomáz, Udvaros Csárda
20 photos
WB Klubnap 110506
Két új klubtaggal is bővültünk, de Joe sose fog táncolni:-) csak ülve, felhúzott lábbal figyel minket a szinpadról! Másik Joe-nk viszont nagyon ügyes, csak tartson ki és tanuljon, olyan szorgalmasan, mint legfiatalabb cowboy-unk, Ármin. Gogo vezette klubnap nagyon kemény volt, de régóta éreztük ilyen jól - és fáradtan - magunkat! Köszi Gogo! Kezdőknek új a Celtic Connection, haladóknak a Mr. Mom nehezebb verziója.
Góliát Hotel. 1134 Bp. Kerekes u.12-20.
13 photos
Tahitótfalu, ROUTE 11, 110402
Don Attila Band műsora nyitotta a ROUTE 11 éttermet, ahova mi is hivatalosak voltunk táncolás okán.Jó volt együtt lazulni ezen a kis hangulatos helyen. Köszönjük Attila a jó zenéket, még a Rózsaszin párduc se fogott ki rajtunk:-)
Tahitótfalu, Szentendrei út 5-15.
20 photos
Trial-osok közt az Arena Plazaban
Már a látványtól is izomlázat kaptunk, amit ezek a srácok csinálnak!!...és még ők mondták, hogy milyen kemény lehetett a félórás tánc a színpadon.Köszönjük fiúk az élményt, és sok sikert a további versenyeitekhez. Örülünk hogy jókedvet vittünk az izgalmakba! Nem utolsó sorban köszönet a fellépőknek, a drukkereknek, Stufinak a fotókért, Gogonak a videoért, ami igérem hamarosan látható lesz:-)
Bp Arena Plaza
16 photos
III. OLCF 110226
Idei OLCF-re a Magazine, Splish Splash, 20Margaritas, The same way táncokkal készültünk, reméljük tetszett a bemutatónk, mi nagyon igyekeztünk! Örülnénk, ha táncainkat más klubok is megtanulnák, és együtt táncolhatnánk majd rendezvényeken.
Tungsram Sportcsarnok. Bp.IV. Megyeri út
20 photos
Rodeo koncert a Williamsben 110115
Velejéig country minden mennyiségben! Igényes bluegrass zenét szolgáltatott a Rodeo, a Williams pedig tömve volt szombat este! Klubunkat Teca képviselte 3:)
1044 Budapest, Kisfaludy u. 63.
20 photos
 
 
Page:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram