wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

Tuesday, July 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Galéria

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram
Évzáró és gyereknapi klubnap 130531
Nagyszerű bulit csaptak kicsi és nagy cowboy-ok és cowgirlök! A gyereknapot és egyben a sulis évzárást ünnepeltük együtt, de volt itt nem csak tánc, de vadnyugati rajzos díszletek, játékok is. A látogatók megtanulták a Red Hot Salsát és a Pattycake Polkát, majd Hajniéktól mi tanulhattuk meg a Tell Me Why-t!
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
50 photos
Gyereknap Fóton a Segítő Angyalokkal 130526
Remek érzés úgy érni haza fáradtan, hogy a délutánt nagyszerű emberekkel karöltve, a gyerekeket tánccal felvidítva tölthetjük a barátainkkal. Az idei gyereknapot a Segítő Angyalok felkérése Fóton töltöttük, a Károlyi István Gyermekközpontban táncbemutatóval és tánctanítással csaltunk mosolyt a gyerekek arcára. Felemelő érzés, az biztos!
Fót
15 photos
A DAB nyomában 130525
Csak a legelvakultabb rajongók tudhatnak olyan utat maguk után, mint a lelkes WB két autós konvoja. Kisorosziból és Budapestről először Sárszentmihályra mentünk a DAB után, aztán Bándon estebédeltünk, majd Nagyalásonyban buliztunk a Crystal Country Club linedance találkozóján.
Nagyalásony
35 photos
Meglepetés táncbemutató a Csalánosi Csárdában 130517
Kiderült, hogy a szülinaposunk kedvenc dala az Achy Breaky Heart - nekünk ennyi hír is elég, hogy a 60. születésnapján táncbemutatót tartsunk. Ezúttal az óbudai Csalánosi Csárdában adtunk linedance ízelítőt az összegyűlt ünneplőknek. Boldog születésnapot! ]:)
Budapest
10 photos
Almavirág Fesztivál 130511
Remek hétvégi kikapcsolódás volt a rácalmási Almavirág Fesztivál, ahová az Apple Country Club invitált minket. Country koncerteken táncolhattunk, a Blue Birds és a NoTechno Country Band jóvoltából, és láthattuk a New City Country Club táncbemutatóját is. Több táncos klub tagjaival mulathattunk ]:)
Rácalmás
35 photos
WB fellépés - Óbuda Napja, Aranypatkó Lovarda 130504
Fantasztikus hangulatú fellépése volt hétvégén a Wild Buffalonak! Az Óbuda Napja 2013 rendezvénysorozat keretén belül az óbudai Aranypatkó Lovarda záró eseményeként tartottunk táncbemutatót, majd tánctanítást. Gyönyörű időnk volt, rengeteg jókedvű és táncot próbáló gyerek és felnőtt, de persze kedvenc állataink is jelen voltak: a lovak és kutyák is.
1033 Budapest, Aranyhegyi út 18.
73 photos
WB Réka szülinapi klubnap 130426
Kerek szülinapot ünnepeltek együtt Réka szerettei: a rokonsága és a másik családja, a táncosok. A klubnapunk egyben Réka meglepi bulijává "vedlett" át, amikor mindenki fehér pólója előkerült a kockás ingek alól ~ így írtuk ki: "Boldog 40. szülinapot!" Meglepi-vendégek, meglepi-torták, meglepi-köszöntés, meglepi-ajándékok és meglepi-tánc Stewe tanításával: Réka kedvenc country slágere, a Remember When.
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
64 photos
WB a Bátor Tábor Családi Napján 130420
Gyönyörű napos idő fogadta a Bátor Táborba érkezőket, ahol a bölények egy csipetnyi vadnyugatot és ezzel mosolyt csaltak az ide látogató gyerekek és felnőttek arcára. Először linedance táncbemutatót tartottak a "Bölény-cimbik", aztán tánctanulással színesítették a Bátor Tábor programkínálatát.
Hatvan
69 photos
Texas Stuff jótékonysági koncert 130420
A Lions Day keretén belül a Texas Stuff jótékonysági koncertjére mentek el a linedance-esek a budapesti Vörösmarty térre, hogy támogassák a jó ügyet (gyűjtés a daganatos gyerekeknek) azzal, hogy remek hangulatú country koncerten tánccal is felhívják az arra járók figyelmét. Abszolút win-win játék: remekül éreztük magunkat, kiváló élő country zenére táncoltunk, találkoztunk táncos barátainkkal és még hozzá is járultunk egy jótékonysági rendezvényhez! :)
Budapest, Vörösmarty tér
33 photos
2on Concours Cavaillon 130412-13
Fantasztikus hétvégét töltött a WB küldöttsége Franciaországban, ahol hivatalos volt a 2. cavailloni nemzetközi (katalán stílusú) LD versenyre, amit a Southern Gang csapata szervezett. A legnagyobb táncos-koreográfusokkal találkozhattunk és mérethettük össze tánctudásunkat. A nagyközönségnek bemutatott saját koreográfia, a Batter ezen a versenyen a 35 csapatos, erős mezőnyben a 14. helyre volt jó. A helyszínen ünnepelte (először) a csapat Gogo szülinapját, amit aztán itthon folytattunk. Gratulálunk! :)
Cavaillon
135 photos
Texas Saloon megnyitó buli 130331
Húsvét hétfő előtti vasárnap tartották a tata-agostyáni Texas Saloon megnyitó buliját. A magyar linedance-esek apraja-nagyja megjelent, az élő zenét a Blue Birds szolgáltatta. Kri tanított egy középhaladó táncot is, a Truckin'-t.
Tata-Agostyán
66 photos
WB húsvéti klubnap 130329
Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Kiáltották néhányan már nevetve, néhányan tanácstalanul a WB klubnapon :) Ezúttal húsvéti ünneptáncokat jártunk, na meg gondoltunk a Föld Órájára is, ezért egy órán át sötétben, mécsesekkel övezve táncoltuk kedvenc táncainkat. Tibiék által ünnepi lakomát is ültünk, mindenkinek jutott néhány finom falat!
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
26 photos
Triplabulis Hétvége 130323-24
Mozgalmas volt a hétvége is! Szombaton az FMH-ban a Black Riders és a BFC zenéjére mulatott egy kis csorda, amíg ezzel párhuzamosan hat bölény egy privát szülinapon lépett fel a DAB-bal Dunabogdányban.Vasárnap meglátogattuk a Bulletproof-ot a Stefánia Palotában, ahol.... hááát elég nehezen ment a beolvadás a békésen táncoló párok tömege közé :-) Egy kis színt vittünk a nyugalomba :-), pár country nótára megmutattuk, hogyan is kell ezt :-)
Budapest, Újbudától Zuglóig
35 photos
WB klubnap Dupla Szülinappal 130322
Eránk és Tecánk lett fiatalabb egy évvel. Isten éltesse őket sokáig! Az ünneplésben az sem zavart minket, hogy a Pillangós helyszinünkre szorultunk klubnapozni.Itt is igen nagy élvezettel fogyasztottuk az édességeket és roptuk a táncot 10-ig, amikor is egy cigánybál vette kezdetét :-)
1143 Budapest, Pillangó u. 30.
7 photos
WB forradalmi klubnap 130315
Talpra cowboy, hí' a....táncparkett! Forradalmi - vagy inkább hóviharos - klubnapunkon majdnem mindenki megjelent, a legkisebbünk, Kornél még kokárdás sisakot is viselt (amit ő készített el)! Era debütált tánctanításával: Louisiana, aztán Verával mindenki elsajátította az Open Heart Cowboy-t. Szupi klubnap volt, mondhatom: hagyományosan! :)
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
6 photos
WB nőnapi klubnap 130308
A cowboyaink kitettek magukért: minden cowgirlt felköszöntöttek ~ volt virág is és csoki is :) Az ember lánya és fia talán emiatt is szereti minden péntekét egy remek csapattal tölteni! Mert minden alkalommal mosolygós arcok között áldozhatunk hőn szeretett hobbink oltárán: tánc és tánc és tánc! Ezúttal a Doctor, Doctort pótoltuk a régi-újakkal.
Góliát Hotel - 1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
18 photos
WS Southern Gang - Neudörfl 130216
Kimagaslóan jó hétvégéje volt annak a 10 fős bölénycsordának, akik régóta várták, hogy eljöjjön végre a nyugatra utazás napja. Ezúttal Ausztria felé vettük az irányt, Neudörfl-ben tartották ugyanis azt a táncos workshopot, ami a Southern Gang (FR) égisze alatt zajlott. Tanultunk, buliztunk, ünnepeltünk! Rengeteg élménnyel gazdagodtunk! :)
Neudörfl
79 photos
Öltözz PIROSba! WB klubnap 130215
A Szemem Fénye Alapítvány felhívására PIROS klubnapot tartottunk, hogy így támogassuk a pécsi Dóri Házat. Az este összegyűlt egyéni adományokat közösen utaljuk el az alapítványnak. Reméljük, hozzájárulhattunk a beteg gyerekek kezeléséhez.
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
33 photos
Western Farsang DAB módra 130209
Fergeteges Western Farsangot tartottunk a DAB-bal Tahitótfalun! Mindenki eltáncolta a cipőjét - akarom mondani csizmáját (már akin volt egyáltalán). A közönség nagyon lelkes volt, megtanultak 5 táncot, amit együtt roptunk el a remek élő zenére!
Tahitótfalu
34 photos
WB Farsang -Crazy Buffalos- 130208
Hetedhétországra szóló farsangot tartottunk! Megállapítható, hogy a WB tagjai közül senki sem normális, de ez pont így van rendjén ]:) Szerintem mindenki emlegetni fogja ezt az estét jó darabig! Vera megtanította a Bosa Novát, ami karneváli hangulatával jól illet az estébe.
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
113 photos
 
 
Page:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram