wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

Tuesday, July 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Galéria

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram
Eperfesztivál a DAB-bal 120610
Idén is hódoltunk, illetve hódítottunk az Eperfesztiválon/nak. Don Attila Band kiváló talpalávalójának köszönhetően felpezsdítettük a fesztivált, még egy utánpótlás-gitárvirtuózzal is megismerkedhettünk. A tánc után Márti szüleihez voltunk hivatalosak, a menü természetesen eper, szörp és sütemény ]:) Remekül éreztük magunkat, köszönjük!
Tahitótfalu
53 photos
Henryx Western City Császár 120609
A Császáron található Henryx Western City-ben ezúttal (III.) Buick Találkozót tartottak, ehhez kapcsolható igazi amerikai feelinggel: country, blues és rockabilly voltak a fő irányvonalak. Koncertet adott a Don Attila Band és az Oklahoma együttes, táncbemutatót tartott a Country Dancers Tata. Ott volt a helyünk! ]:)
Császár
54 photos
LD Konvention Salzburg 120601-03
Felejthetetlen élmény volt a csapat számára, és reméljük, hogy a nézőközönség számára is a salzburgi LD konvención sikert aratott táncbemutatónk! Első képek első kézből :), folytatás következik!
Salzburg
52 photos
Crystal Country Clubnál 120519
Nagyszerű country találkozón vettünk részt. Ezúttal a Crystal Country Club rendezett country estet Nagyalásonyban, ahol Don Attila Band adta a talpalávaló remek zenét. Találkozhattunk sok régi és új táncos ismerőssel. Következő nap sajnos lemondták a szombathelyi fellépésünket, ezért a Balaton felé vettük az irányt!
Nagyalásony
28 photos
Rodeo a Grundon 120510
Különleges helyszínen adott koncertet a Rodeo. Pillanatok alatt átvarázsoltunk egy romkocsmát igazi western kocsmává: country zene, cowboy-kalapok, western csizmák és nagyszerű emberek! Remek este volt, a képek sem állítanak mást.
1083 Budapest, Nagytemplom u. 30.
38 photos
Flash Mob a Dunakorzón 120429
Verőfényes vasárnap délután, a Tánc Világnapján igazi villámcsődület a Dunakorzón a Marriott előtt. A zenénkhez ( Irish Stew, Blue Rodeo ) az energiát a kerékpárok gerjesztették.Megmozdulásunkról mely csatlakozott a Dunáért mozgalomhoz, több TV csatorna adott hírt.Gogo nem győzött nyilatkozni, mi csak fürödtünk a járokelők elismerő mosolyában.Ld még: Beszámoló, Videók
Budapest, Dunakorzó
55 photos
Klaudia és Tamás esküvője 120428
Nincs annál csodálatosabb, mikor két lélek, két szív egymásra talál. Klaudia és Tamás saját násznépüknek különleges újdonsággal készültek: country bemutatót adtak! A lagzi kitűnően sikerült, a pár gyönyörű és most már a násznép is kipróbálta a linedance-t 3:) -- Sok boldogságot nekik!
Pilis
30 photos
WB fellépés a Szent György-napi vígasságokon 120422
Fantasztikus élmény volt az óbudai Fő téren rendezett Szent György-napi vígasságok 2 napos programsorozata keretében fellépni és ízelítőt adni arról, mit jelent nekünk a linedance és a country szeretete. Gratulálunk a csapatnak! Yeeehaaaw!
Budapest, Óbuda
28 photos
WB fellépés a Pszinapszison 120414
A Wild Buffalo csapata fergeteges táncbemutatót adott a Pszinapszison a József Attila Művelődési Házban. Egész bölénycsorda vonult fel rendezett sorokban a színpadra - a hatás természetesen nem maradt el! Gratulálunk!
Budapest
18 photos
WB fellépés a Budajenői Nyugdíjasnapon 120414
Különleges élményben volt része a Wild Buffalo fellépőinek a Budajenői Nyugdíjasnapon. Igazán meghitt fogadtatásban volt része minden bölénynek, remek hangulat övezte a csapatot és habár kissé különc előadás volt a linedance a többi hagyományőrző bemutató mellett, mégis kitörő lelkesedéssel fogadta a közönség. Gratulálunk!
Budajenő
36 photos
Footloose Nosztalgia + Gogo Szülinap 120413
A Footloose-hoz voltunk hivatalosak nosztalgia bulira, ahol egyben dupla-szülinapoztunk is: Farkas Margónak és Gogo-nak ünnepeltük a szülinapját. Hatalmas country buli és három szülinapi torta is volt a megjelenteknek! Boldog szülinapot nektek! :)
Pomáz
21 photos
WB Dallasban a DAB-bal 120407
Óriás hambucik, juharszirupos palacsinta, és egyéb hamisítatlan amerikai kaják, a kedvenc zenéinkkel, pont Húsvéti hangulatban!! Rettentően kellemes szombat este volt, jó sok tánccal és nevetéssel. Köszi DAB és Dallas étterem!
Budapest III. Zay u 5.
54 photos
Johnny Cash emlékest - DAB - 120331
Csodálatos Johnny Cash emlékestet adott a Don Attila Band, amit mi sem hagyhattunk ki! Táncoltunk, barátkoztunk a nézőközönséggel, nagyokat mulattunk most is! Ezek az első képek, a továbbiak érkeznek később! A videókról nem is beszélve ;)
Leányfalu
35 photos
Linedance Flash Mob Budapest 120323
Flash Mob = Villámcsődület. A rendezvény célja az volt, hogy segítségével - az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás 2012-es európai évével összefüggésben – felhívjuk a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára és az életkortól független, produktív közösségi tevékenységek hasznára. A flash mobbal egyben csatlakoztunk a berlini Guerilla Music Promotion, a Crazy Tornados és a Magazin Living Linedance azonos időben, azonos tartalommal zajló akciójához.
1054 Budapest, Váci utca 4.
7 photos
WB klubnap megint dupla szülinappal 120323
Flashmob után még nem volt vége a napnak, jött a klubnap ahol nem mindennapi eseményt szerveztünk, hisz Eránk most ünnepelt egy igen kereket. Jól meg is leptük kedvenc Toes-ával, eltáncoltuk a fehér ingünkben és Teca elszavalta magyarul. Tecánk se maradt ki az ünneplésből, hisz ő is szülinapos volt.Sok Boldogságot Nektek!
Góliát Hotel. 1132 Bp kerekes u 12-20
47 photos
WB a Bölényekért 120303
Jótékonysági vacsoraesten vettünk részt a Vadaspark bölényállományának létrehozásáért. A kis szinpadra való tekintettel a lelkes 14 fős társaság két csoportban adta elő a műsorát. Vastaps közepette vonultunk le a majdnem éjfél fele véget érő rendezvényen.Köszönjük a vendéglátóknak a sok finomságot, a közönségnek a jó hangulatot!
Budakeszi Vadaspark
24 photos
WB a IV. OLCF-en 120225
Tizenkilencen léptünk fel ezen a fesztiválon.Műsorunk - érzésünk szerint - új fellépő ruhánkkal együtt sikert aratott. Ld videónkat is Táncaink hamarosan a tanitós videók közt:Soakin' Wet, Chasing Girls, Texas Hero, 8Balls, Level 2. Show must go on! Következő fellépés a Budakeszi Vadaspark Bölényeiért a következő szombaton.:-)
Pestszentimre Sportkastély
83 photos
WB klubnap a Góliátban 120120
Újra szülinapoztunk, dupláztunk! :D Felköszöntöttük Gergőt és Angit - ezúton is boldog szülinapot mindkettőtöknek! Nagy örömben telt a klubnap, voltunk sokan, megvan az 'utolsó' tánc is az OLCF-re, innentől gyakorlás (na meg néhány új tánc tanulása, ha belefér az energiákba) - Yeeeehaaaaw!
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
10 photos
WB Klubnap szüli és névnapokkal 120113
A klub konspirációja - a titokban betanult török tánc - Zsu életének legmeghatóbb pillanatát eredményezte ezen az aggasztóan kerek évfordulón.Tényleg feledhetetlen lesz ez a klubnap, hiszen Veránk is aznap ünnepli születését, és épp Vera névnap is volt, ahol Gogo is érdekelt:-)
Góliát Hotel, 1134. Bp. Kerekes u 12-20
24 photos
WB klubnap a Góliátban 120106
Lázasan készült a csapat a következő heti nagy meglepetésre, de nem hagyta el a klasszikus OLCF-készülést sem. Remekelt a csapat, habár következő nap járni alig bírtak a táncosok :)
1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.
6 photos
 
 
Page:   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Facebooktwittergoogle_pluslinkedinrssyoutubeinstagram