wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Halásztelki étterem USA-színekben

szerda, augusztus 19th, 2009

Facebook

Gyönyörű nyári délután indultunk útnak. Az úticél a halásztelki Hermina Étterem volt, ahol Don Attiláék adtak zenés estet. Az étterem USA-színekben pompázott, a felszolgálók cowboy-cowgirl öltözetben sürögtek-forogtak.
Az étterem parkolójában találkoztunk, szinte egyszerre érkeztünk: Vera, Petyus, Gabi, Betty, Gogo, Timcsi, Pisti és én. Barátaink, Zsuzsi és Pisti (SR) is eljöttek, hogy velünk együtt táncoljanak. Miközben az együttes a jobbnál jobb talpalávalót játszotta, összegyűlt a nézősereg is, az asztaloknál minden hely foglalt lett.

Az első rövidke szünet után Attiláék pörgősebb számokat adtak elő, mi meg nem győztük bezsebelni a tapsokat és dícsérő szavakat. Osztrák vendégek is eljöttek és megismertek minket, Verát és Pistit még meg is hívták egy italra! Mikor már a közönség kellően jó hangulatban volt, Gogo táncot tanított Don Attiláéktól kapott fejmikrofonnal. Olyan gyorsan megtanulták az Itty Bitty-t, hogy öröm volt nézni!

Házigazdáink sem fukarkodtak: ettünk óriási “Hermina”-hamburgert és sült krumplit, meg ittunk mindenfélét! Közben Judit is megérkezett családostul, hogy énekével fokozza az előadást. Megintcsak felcsendült a fülnek oly kedves country zene és ismét nem bírtuk ki, hogy ne táncoljunk.

Tizenegy óra után köszöntünk el Attiláéktól és vendéglátóinktól. Mindenki leizzadt és elfáradt az est végére. Nagyon jól éreztük magunkat, még sok ilyet!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek, Lovak.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.