Halásztelki étterem USA-színekben

Gyönyörű nyári délután indultunk útnak. Az úticél a halásztelki Hermina Étterem volt, ahol Don Attiláék adtak zenés estet. Az étterem USA-színekben pompázott, a felszolgálók cowboy-cowgirl öltözetben sürögtek-forogtak.
Az étterem parkolójában találkoztunk, szinte egyszerre érkeztünk: Vera, Petyus, Gabi, Betty, Gogo, Timcsi, Pisti és én. Barátaink, Zsuzsi és Pisti (SR) is eljöttek, hogy velünk együtt táncoljanak. Miközben az együttes a jobbnál jobb talpalávalót játszotta, összegyűlt a nézősereg is, az asztaloknál minden hely foglalt lett.

Az első rövidke szünet után Attiláék pörgősebb számokat adtak elő, mi meg nem győztük bezsebelni a tapsokat és dícsérő szavakat. Osztrák vendégek is eljöttek és megismertek minket, Verát és Pistit még meg is hívták egy italra! Mikor már a közönség kellően jó hangulatban volt, Gogo táncot tanított Don Attiláéktól kapott fejmikrofonnal. Olyan gyorsan megtanulták az Itty Bitty-t, hogy öröm volt nézni!

Házigazdáink sem fukarkodtak: ettünk óriási “Hermina”-hamburgert és sült krumplit, meg ittunk mindenfélét! Közben Judit is megérkezett családostul, hogy énekével fokozza az előadást. Megintcsak felcsendült a fülnek oly kedves country zene és ismét nem bírtuk ki, hogy ne táncoljunk.

Tizenegy óra után köszöntünk el Attiláéktól és vendéglátóinktól. Mindenki leizzadt és elfáradt az est végére. Nagyon jól éreztük magunkat, még sok ilyet!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..