Halloween a Vörösmarty téren

A tavalyi fiaskóból tanulva – melynek során pazar jelmezeinkkel zavarba hoztuk és már-már megszégyenítettük a mulatozókat – idén visszafogottra vettük a figurát, és csaknem civilben látogattunk el a Vörösmarty téri Halloween Fesztiválra. 1378391_577286245640842_901177585_nAz inkognitónkat megőrzendő azért némi sminket vittünk fel és frizura-igazítást végeztünk, aminek eredményeként egyeseken a vér folyt patakokban, vagy cipzárral tették nyithatóvá koponyájukat, mások pedig az elnyomás ellen harcoló lázadónak álcázták magukat, de legalább egy hajkölteményt a fejükre húztak.

A forgatókönyv persze nem változott: a zsúfolásig telt téren, ahol a fotózás-tökverseny tengelyen mozogtak a jelmezbe bújt ünneplők, egy pillanat alatt a dermesztő bölénycsorda köré gyűlt az ámuló nép, hogy kezükkel-lábukkal verve a ritmust átadják magukat a produkciónak (és nem utolsó sorban felmelegedjenek kissé).

Noha a lelkek ellopása ezúttal elmaradt, és a közönség vérének megfagyasztása helyett annak felpezsdítésére tettünk kísérletet, az este mégsem maradt horror-elemek nélkül: rádöbbentünk, hogy ijesztően nagy szükségünk van egy kültéri hangosítás-szettre.

–Linda

Kapcsolódó galéria

Bővebb info: Halloween-fesztivál

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..