wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Halloween a Vörösmarty téren

hétfő, december 10th, 2012

Facebook

Halloween Fesztivál  – A szín: a Pokol Kutyáinak Tere – A szereplők: boszorkányok, vámpírok, kísértetek, előholtak és egyéb, az alvilágból felkapaszkodott ördögi teremtmények – Játszódik: az idő kizökkent a kerékvágásból, így egy közelebbről meghatározhatatlan éjszakán

Éjfélt üt az óra. Az egykor táncos bölényként ismert fiúk és lányok már lemosták a sminket magukról. Levetették az álruháikat is, hogy az év egy éjszakáján végre felfedjék igaz ördögi valójukat. Csizmák, farmernadrágok és kalapok helyett a főszerep ezúttal a rongyoké, kukacrágta koponyáké és fekete gyertyáké.

A túlvilági terv részeként a város főterén verődött össze a szedett-vedett banda, hogy bűbájos táncával ingoványos útra csábítsa a jámbor népet. Végső céljuk, hogy átjárót nyitva a fenti és lenti világ közt a Sötét Úr színe elé táncoltassák a vacsorának való embereket.

A terv merész, és a kivitelezésben sincs hiba – a bámész nép észre sem veszi, és máris rabul ejti őket a mágikus tánc. Előbb csak tenyereikkel verik az ördögi ritmust, de néhány dermesztő perc után már a lábaiknak sem tudnak megálljt parancsolni.

És mikor a rémbanda démoni vezetője delejes hangján táncba szólítja őket, egy emberként tántorognak mögé, hogy onnan másolják síron túli mozdulatait.

Innen pedig nincs megállás, aki egyszer elkezdte a táncot, az képtelen kiszállni bűvköréből: a zene egyszerre csábítja és kergeti, hívogatja és űzi őket; és mire a jámbor lelkek észbe kapnak, a pokol kapujának szele már meglegyintette őket. Alig karnyújtásnyira állnak a vacsoraasztaltól. Menekvés nincs, a Sötét Úr föld alatti termei és bugyrai beszippantják és elnyelik őket. És még mielőtt sorsukon keseregve felsóhajthatnának, észrevétlenül bezárul felettük az átjáró.

Az élőholt bölények pedig visszaakasztva magukra álarcaikat, továbbállnak, mögöttük csak a szél fütyül.

 

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.