II. Rácalmási Country Találkozó

Délután 4-re hirdette meg az Apple Country Club Rácalmás lakosaival közösen táncolt utcatáncát, mellyel egy család megsegítését célozta meg.Az országból odaérkezett csapatok között voltunk mi is, és örömmel táncoltunk még egy táncot az ott megjelent rácalmásiaknak. Ezt követően a vendéglátók bemutatóját tapsoltuk meg, majd az ottani Művelődési Ház táncparkettjén folytatódott az éjfélig tartó találkozó.

Táncversenyt is hirdettek, Concord volt az egyik zsűriző, Gyuri meg az egyik versenyző. Utólag ismét gratulálunk Gyurinak, férfi egyéniben 3. lett! Míg Angi a táncteremben táncolt, addig Verával nem csak megnéztük a linedancer-es vásárt, hanem jól bevásároltunk.

Jót ettünk 8 óra tájékán, finom gulyás és pogácsa volt a menü. A rengeteg sütinek meg senki sem tudott ellenállni! Szerencsesütit is kínáltak, az enyémben ez állt: Az élet csak akkor nyújt boldogságot, ha te magad akarod. Az élet csak teret és időt kínál, melyet neked kell kitöltened.

Hát bizony, nagyon gyorsan elszaladt az idő, kellemesen elfáradva, kicsit korán, 11 óra előtt indultunk haza. Mindenki jól érezte magát. Köszönjük a vendéglátóknak a jól megszervezett estét!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..