wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

II. Rácalmási Country Találkozó

szombat, szeptember 17th, 2011

Facebook

Délután 4-re hirdette meg az Apple Country Club Rácalmás lakosaival közösen táncolt utcatáncát, mellyel egy család megsegítését célozta meg.Az országból odaérkezett csapatok között voltunk mi is, és örömmel táncoltunk még egy táncot az ott megjelent rácalmásiaknak. Ezt követően a vendéglátók bemutatóját tapsoltuk meg, majd az ottani Művelődési Ház táncparkettjén folytatódott az éjfélig tartó találkozó.

Táncversenyt is hirdettek, Concord volt az egyik zsűriző, Gyuri meg az egyik versenyző. Utólag ismét gratulálunk Gyurinak, férfi egyéniben 3. lett! Míg Angi a táncteremben táncolt, addig Verával nem csak megnéztük a linedancer-es vásárt, hanem jól bevásároltunk.

Jót ettünk 8 óra tájékán, finom gulyás és pogácsa volt a menü. A rengeteg sütinek meg senki sem tudott ellenállni! Szerencsesütit is kínáltak, az enyémben ez állt: Az élet csak akkor nyújt boldogságot, ha te magad akarod. Az élet csak teret és időt kínál, melyet neked kell kitöltened.

Hát bizony, nagyon gyorsan elszaladt az idő, kellemesen elfáradva, kicsit korán, 11 óra előtt indultunk haza. Mindenki jól érezte magát. Köszönjük a vendéglátóknak a jól megszervezett estét!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.