III. Buick Találkozó Henryx-nél

 

Henryx Western City-ben mindig kitűnő a hangulat. Lehet, hogy a helyszín kialakítása teszi, de az is lehet, hogy a megjelentek: minden esetre a WB küldöttsége élvezte minden percét. A buli apropója a III. Buick Találkozó volt: country, blues, rockabilly.

 

Böszme amcsi kocsik, vadnyugati helyszín, country és rockabilly együttesek,

műbika-rodeo, western mini-múzeum, motorosok, cowboy-kalaposok. Megvolt minden kellék a jó bulihoz 🙂 Kora délután érkeztünk, ezúttal egyetlen autónyi western-fan vállalta a klub képviseletét.

 

Autentikus miliő belengte a teret, amikor Don Attila Band elhúzta az első hegedűszót.

A felhős-borús időjárás nem szegte kedvünket, örömtáncba fogtunk a megjelent tataiakkal és nagyalásonyiakkal.

 

Az együttesek átállása közben körbejártuk a helyszínt, rengeteg fényképet készítve. Dodge-ok, Mustang-ok, de még igazi pacik is voltak.

 

A rockabilly koncert külön élmény volt, előkerültek a jampik, hatalmas jeep-ek álltak az együttes elé és azokon tombolt a táncos nép.

Ezt követte a Country Dancers Tata fellépése, meg kell hagyni, nagyon ügyesek voltak. Debütált a cowboy-részlegük is külön táncbemutatóval, kitörő sikerrel! Gratulálunk! Utánuk egy blues-os “csendes” pihenő, mindenki várta már az Oklahoma együttest.

Sajnos egyre több felhő gyülekezett, miközben az együttes előkészült, először nem vettünk tudomást a pötyögő esőről. Több linedance klub is megjelent, együtt örömtáncoltunk a remek country zenére. Már besötétedett, amikor a pötyögésből szakadás lett, úgyhogy szedtük a sátorfánkat, búcsút intettünk és indultunk haza.

Remek nap volt, bánhatja, aki nem tudott eljönni 😉

–Gogo

Kapcsolódó galéria

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..