IV. Buick Western Hétvége

2013-06-08-2445Parádés autók, filmbe illő díszletek, jó zene és persze tánc kifulladásig – mi más kell még ahhoz, hogy jól érezzük magunkat? A császári Henryx City ezt kínálta nekünk a IV. Buick Western Hétvégén, ahol az amerikai életérzésé volt a főszerep.

A vadnyugatot idéző helyszín természetesen nem jelentett újdonságot a visszatérő vendégnek számító bölénycsapatnak, legfeljebb a “Találd meg az öt különbséget a két kép között!” játék okozott némi izgalmat, melynek keretében megpróbáltuk felfejteni, hogy tavaly óta milyen apróságokkal gazdagodott a mikrováros.

Zenéről a rock és rockabilly zenekarok gondoskodtak, a táncot a három várost képviselő, négy klubból összeállt egyveleg adta, újfent igazolva a közös mozdulatok vitán felül állását.

IMG_0026Az este nagy kérdése pedig – miszerint az Oklahoma koncertet vajon idén hányadik percben mossa el az eső – végül megnyugtató válasszal zárult: az egész délután fenyegető felhők feloszlottak, átadva a helyet a díszletként is kiváló vanília égboltnak.

–Linda

Kapcsolódó galéria

Az esemény plakátja:519c7f2d44ae9

One thought on “IV. Buick Western Hétvége”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..