IV. Footloose szülinap

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Footloose Linedance Club születésnapi country bulija. Javuló tendenciát mutat, hogy a tavalyihoz képest jóval több klub és klubtag képviseltette magát ezen a jeles eseményen, és remélhetőleg ez a szám még tovább fog nőni.

Házigazdáink hatalmas szeretettel fogadtak és tartottak minket ezen az estén, még a szívünknek oly kedves Don Attila Band muzsikájával is megajándékoztak mindnyájunkat. Mint ahogy tavaly, idén is nagy gonddal díszítették fel és tették autentikusan meghitté a Pomázi Művelődési Házat, hogy a country társadalom krémje 4 felhőtlen órát együtt töltsön.

Jó érzés volt látni, hogy a különböző mezben felvonuló klubtagok egymással vegyülve élvezik a country zenét. Egy-egy “alap”, minden klub által táncolt country-szám annyi táncost vonzott a parkettre, hogy sokunknak már csak a bejáratnál jutott hely.

Ezek azok a pillanatok és élmények, amik miatt akkora szükség van az ilyen és ehhez hasonló rendezvényekre. A szünetekben Marshal néhány szóban megosztotta velünk gondolatait és nem győzte hangsúlyozni az összetartás és a közös cél fontosságát, amivel többen csak azonosulni tudunk.

Az este 8-kor kezdő Don Attila Band töretlen lendülettel elégítette ki a linedance-re éhes közönséget és egészen 11 óráig egybe is tartotta a társaságot. Szinte mindenki egyszerre hagyta el a művelődési házat, hogy nyugovóra térjen egy kimerítő és intenzív este után.

Mi pedig hazafelé már azt terveztük, hogy mi miként fogjuk megrendezni majd augusztus 13-án a Wild Buffalo megszületését 🙂

Köszönjük a Footloose Linedance Clubnak, hogy léteznek és öregszenek 🙂

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..