wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

IV. Footloose szülinap

vasárnap, október 11th, 2009

Facebook

Immár negyedik alkalommal került megrendezésre a Footloose Linedance Club születésnapi country bulija. Javuló tendenciát mutat, hogy a tavalyihoz képest jóval több klub és klubtag képviseltette magát ezen a jeles eseményen, és remélhetőleg ez a szám még tovább fog nőni.

Házigazdáink hatalmas szeretettel fogadtak és tartottak minket ezen az estén, még a szívünknek oly kedves Don Attila Band muzsikájával is megajándékoztak mindnyájunkat. Mint ahogy tavaly, idén is nagy gonddal díszítették fel és tették autentikusan meghitté a Pomázi Művelődési Házat, hogy a country társadalom krémje 4 felhőtlen órát együtt töltsön.

Jó érzés volt látni, hogy a különböző mezben felvonuló klubtagok egymással vegyülve élvezik a country zenét. Egy-egy “alap”, minden klub által táncolt country-szám annyi táncost vonzott a parkettre, hogy sokunknak már csak a bejáratnál jutott hely.

Ezek azok a pillanatok és élmények, amik miatt akkora szükség van az ilyen és ehhez hasonló rendezvényekre. A szünetekben Marshal néhány szóban megosztotta velünk gondolatait és nem győzte hangsúlyozni az összetartás és a közös cél fontosságát, amivel többen csak azonosulni tudunk.

Az este 8-kor kezdő Don Attila Band töretlen lendülettel elégítette ki a linedance-re éhes közönséget és egészen 11 óráig egybe is tartotta a társaságot. Szinte mindenki egyszerre hagyta el a művelődési házat, hogy nyugovóra térjen egy kimerítő és intenzív este után.

Mi pedig hazafelé már azt terveztük, hogy mi miként fogjuk megrendezni majd augusztus 13-án a Wild Buffalo megszületését 🙂

Köszönjük a Footloose Linedance Clubnak, hogy léteznek és öregszenek 🙂

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.