Jótékonysági Fellépés a NOÉ Állatotthonban

A vadon szava szólította a bölényeket a város szélére, hogy a halványuló nyárvégi nap fényében tegyék, amit tenniük kell – kiálljanak azokért a számkivetettekért, akik csak keveseknek fontosak. A csorda pedig válaszolt a hívásra: a bölények felszegték fejüket és megindultak, útjukat porfelhő kísérte.
Hiszen mi sem természetesebb, mint hogy egy emberként vonulunk, ha segítségre szoruló állatok megmentéséről van szó. A Noé Állatotthon Alapítvány ugyanis idén is megrendezte hagyományos segélykoncertjét, amelynek bevételét ezúttal is az általuk gondozott több száz állat ellátására fordítják.

A rendezvény fellépőinek névsora – szerencsére – hosszúra nyúlna, legyen elég annyi, hogy a Wild Buffalo is kitett magáért. Táncoltunk a hangládák mellett, a vezetékek között, a dobfelszerelésen, a füvön, a porban, a gödörben, mindenhol, ahol talpalatnyi helyet találtunk. Táncoltunk a saját ütemünkre és mások zenéjére (Twin City – a szerk.), táncoltunk hatan és tizenhatan is, és persze megtáncoltattuk a közönséget, a szervezőket és tucatnyi kutyát is.

Valójában semmi különös nem történt, természetes volt, hogy ott a helyünk és segítünk, ha tudunk. Közben persze örvendeztünk az őszi színekben pompázó természetnek, a fáradt napsugarak melegének és az állatvilág boldog egyedeinek. Majd dolgunk végeztével – miközben a távolban prérifarkasok vonyítása hallatszódott – felpattantunk lovainkra és elvágtattunk az érzékeny, 21. századi tájleírásban.

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Videó: WB táncbemutató

Videó: WB tánctanítás – Pattycake Polka

 

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..