wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Jótékonysági Fellépés a NOÉ Állatotthonban

hétfő, szeptember 10th, 2012

Facebook

A vadon szava szólította a bölényeket a város szélére, hogy a halványuló nyárvégi nap fényében tegyék, amit tenniük kell – kiálljanak azokért a számkivetettekért, akik csak keveseknek fontosak. A csorda pedig válaszolt a hívásra: a bölények felszegték fejüket és megindultak, útjukat porfelhő kísérte.
Hiszen mi sem természetesebb, mint hogy egy emberként vonulunk, ha segítségre szoruló állatok megmentéséről van szó. A Noé Állatotthon Alapítvány ugyanis idén is megrendezte hagyományos segélykoncertjét, amelynek bevételét ezúttal is az általuk gondozott több száz állat ellátására fordítják.

A rendezvény fellépőinek névsora – szerencsére – hosszúra nyúlna, legyen elég annyi, hogy a Wild Buffalo is kitett magáért. Táncoltunk a hangládák mellett, a vezetékek között, a dobfelszerelésen, a füvön, a porban, a gödörben, mindenhol, ahol talpalatnyi helyet találtunk. Táncoltunk a saját ütemünkre és mások zenéjére (Twin City – a szerk.), táncoltunk hatan és tizenhatan is, és persze megtáncoltattuk a közönséget, a szervezőket és tucatnyi kutyát is.

Valójában semmi különös nem történt, természetes volt, hogy ott a helyünk és segítünk, ha tudunk. Közben persze örvendeztünk az őszi színekben pompázó természetnek, a fáradt napsugarak melegének és az állatvilág boldog egyedeinek. Majd dolgunk végeztével – miközben a távolban prérifarkasok vonyítása hallatszódott – felpattantunk lovainkra és elvágtattunk az érzékeny, 21. századi tájleírásban.

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Videó: WB táncbemutató

Videó: WB tánctanítás – Pattycake Polka

 

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.