Július 4-ét ünnepelve

Hát ezt is megcsináltuk! Némi izgalom, jó hangulat, taps, siker, úri környezet, mint a mesében.
Az idő nem volt kegyes hozzánk ezen a délutánon (sem), mert amikor felért a teherautón a színpad, ami még összeállításra várt, elkezdett esni az eső. Zsolti, Petyus, Attila, Pisti, Sanyi azonban rendíthetetlen erővel és tempóval szerelték össze, hogy 17h-ra elkészüljön, mire jönnek a vendégek. Remek és tökéletes munka volt, Pistinek hála és köszönet, mert ő volt az, aki ezt megcsináltatta, hogy ne a fűben koptassuk a csizmákat és a lábainkat.
Vendégfogadásra Verocsot, Timit, Diát, Zsoltit kérték fel, így ők a kapuban szorgoskodtak. A zenekar is elhelyezte a hangszereket a már kész színpadon, 18h-tól ünnepi köszöntő volt és kezdődhetett a tánc, a WB előadása.

Mindenkinek koptatott a hangulatán az a pillanat, amikor elkezdett esni az eső újra. Gyorsan előkerültek a nejlonok, a zenekar mentette a hangszereket, mi pedig a felállított sátrak alá menekültünk. Reménykedve nézegettük az eget, mikor áll el végre az eső. A DAB tagjai rutinosan hozták vissza az eltűnt jókedvet: sátor alatt zenéltek tovább, együtt énekeltünk a vendégekkel együtt, így még közelebb kerültünk lelkiekben is hozzájuk. Az eső elállt, némi gyors takarítás a színpadon, próbáltuk a vizet felmosóval, törülközővel felszívni, folytatódhatott a tánc.

Az idő gyorsan telt, így Timcsi és Verocs tánctanulásra invitálta a vendégeket. Előszőr bátortalanul, később már bátran álltak dobogóra az erre válalkozók. Harmadik tanulásnál már kicsinek is bizonyult a hatalmas terület, annyian voltak rajta. Öröm, megelégedés volt látni őket, mennyire élvezték, amit csinálnak.

A házigazdák természetesen kitettek magukért, mert fergeteges vendéglátásban volt részünk. Ettünk, ittunk mindenféle jót, ki mit kívánt. Az estet tüzijáték zárta, ami nagyon gyönyörű volt, a taps nem maradhatott el.

Csapatunk aztán a DAB-al “elvonatozott”.

Sanyié lett a színpad, aki levezetésként nagyszerű számokat játszott, és énekelt, még kívánságot is teljesített. Volt aki táncraperdült, persze már nem country stílusban.
Mindenki elfáradt ettől az estétől, mindenki odatette magát, és tudásához mérten a legjobbat adta. Reméljük lesz még folytatás, mert igéret van rá.
Jó, hogy együtt voltunk, köszönet mindenkinek, és a DABnak!

–Gabi

Kapcsolódó galéria

Videóink innen: 1. rész —  2. rész —  3. rész —  4. rész5. rész

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..