wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Kisoroszi DAB-szülinapozás

péntek, augusztus 22nd, 2008

Facebook

Az államalapítás ünnepének napjára meghívást kaptunk egy jól hangzó bulira – NagyAndi szólt, hogy Kisorosziban “country” partyt tartanak, ahová ha gondoljuk, lemehetnénk többedmagunkkal. Apropója a DAB dobosának Don Carlosnak a szülinapja volt.

A frissen alakult Wild Buffalo minden korosztálya képviseltette magát itt: a fiatal matrónától az ezüst korban lévőig, urak és hölgyek egyaránt megszervezték, hogy leutaznak – akarom mondani: felutaznak Kisoroszira (tudni illik: Budapestről nézve Kisoroszi északon, azaz “fent” van). Amikor leszerveztük, hogy több autóval megyünk bulizni, mesélték nekem, hogy nem csak mi népesítjük be a Rácz Fogadó külső, nyitott részét, hanem megtisztelnek jelenlétükkel ElGreco-ék is (ők a Six Rebels táncosok). Így két linedance-es csapat volt jelen ünnepelni augusztus 20-án.

Don Attila Band adta a talpalávalót, szét is toltuk a székeket-asztalokat, hogy minél többen tudjunk táncolni együtt. Közben többen rendeltek ételt és itókát, így egy órán belül hangulatos kis helyet varázsoltunk Kisoroszi ezen egyébként csendes utcájában található lugasban. Mielőtt sötétedni kezdett volna, megszólalt a “Boldog, Boldog, Boldog Születésnapot!” kis ének Don Attila szájából, amire a banda és az ottani közönség egyszerre énekelni kezdett. Hozták a szülinapi tortát – ami stílszerűen egy dob volt két ütővel, rajta a kerek 50-es szám – amit átadtak Don Carlosnak.

A torta és a sok jókívánság után egész éjjelig húzták a dalainkat, nagy kedvenceket, ami az ő előadásukban külön élményként élhető meg (ilyen például a Sweet Home Alabama című szám is, aminél már nem is táncoltunk, hanem átadtuk magunkat a zene élvezetének). A táncok között megismerkedtünk a Six Rebels-esekkel, mert néhányunknak ők még ismeretlenek voltak, amikor érkeztünk. Nagyon jó bulira sikeredett, csak amiatt indultunk el éjféltájt, mert még haza kellett találni – balgán nem foglaltunk a fogadóban helyet éjszakára, mert nem tudtuk, hogy ilyen jól fogjuk magunkat érezni.

Don Carlos – ezúton szeretnénk mégegyszer nagyon sok hasonló szép napot, egyben boldog születésnapot kívánni! 3:)

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Kisorosziból videó-montázs Sweet Home Alabama by DAB (Kisoroszi)

Facebook

Beszámolók.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.