wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Látogatóban a country magyar atyjánál

vasárnap, március 29th, 2009

Facebook

A hetünk igen mozgalmasra és élménydúsra sikeredett: pénteken Old Cowboy meghívására ellátogattunk a Footloose klubnapjára, amit a Pomázi Udvaros Csárdában tartanak minden héten.
Igen meglepődtünk, mikor az Udvaros Csárda parkolójába álltunk be: ugyanis alig volt hely. Nagyon sokan jöttek el ide, hogy együtt linedance-elhessenek az ismert dalokra. Kereken 10-en képviseltük a Wild Buffalo-t, azonban – szerencsére – a közel 50 fős társaságban nem maradtunk többségben.

Old Cowboy hangosan üdvözölt minket, és ahogy később is kiderült, nagyon örültek nekünk. Kellemes fogadtatás után még kellemesebb estét töltöttünk együtt. Záróra utánig szólt a country, rengeteget táncoltunk.

Kika tanított egy új táncot, ami olyan jól mutat, hogy érdemes lenne később is elővenni (ha megtaláltuk a leírását, felkerül a táncaink közé: úgy hívják, hogy There Goes. Kika – köszönjük! 😀 Ez is bekerül a ‘Kika-táncok’ listájába, hasonlóan az If Love Was A River-hez, amit mindenki mint “Kika-lassú”-t ismer már 😀 Később Andi, az egyik új lelkes tagja a Footloose-nak utánakérdezett a Porushka Paranyának, amit előzőleg eltáncoltunk nekik. Remélem, fogjuk tudni együtt táncolni később 😀

Nagyon jó kikapcsolódás volt, reméljük, máskor is lesz lehetőség ellátogatni ide!

–Teca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.