wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

LD workshop a The Southern Gang-gel

csütörtök, március 21st, 2013

Facebook

Iskola a határon – avagy nemzetek oktatási célú randevúja Neudörflben

 

Franciaország találkozott Ausztriával, ők ketten pedig Németországgal és Magyarországgal a határmenti Neudörflben, ahol Daniela Bartos, a bécsi The Dancing Wolves frontembere terelte ismét egybe a környék táncosait. Az apropó: a katalán táncstílus francia bajnoka, azaz a The Southern Gang tett egy keleti kitérőt, hogy tagjai égbe dobált lábakkal és lehetetlenül gyors ritmussal kápráztassák el a tanulni vágyókat.

A bölények mentek, láttak és győztek: a tantervbe vett három táncból egyet eleve tudtak, a másikat könnyedén vették, és többségében a harmadik, extra nehéznek kikiáltott koreográfiát is megették. Ha nem is vacsorára, de másnap reggelire mindenképp. Sajttal, sonkával, kis kávéval, sok tejjel, cukor nélkül.

A workshop utáni, kifulladásig tartó buli már csak hab volt a tortán, az alkotókkal együtt bemutatott Settle Down pedig a cseresznye a habon.

Vagy hát a csokireszelék. Kinek mi, ugye. A megfáradt bölényválogatott az éjszaka közepén tántorgott át a határ túloldalára, ahol az ájult alváshoz már csak az esti mese hiányzott. Ez persze nem akadályozta meg őket abban, hogy másnap csak egy soproni és fertődi kitérő után kanyarodjanak hazafelé, ahol végül aszpirin és mézes tea hozott enyhülést a kimerítő hétvégére.

–Linda

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.