wildbuffalo.eu

SzilWestern a Redwoodban!

Saturday, December 31, 2016

Fergeteges szilveszteri linedance buli a Redwoodban!

tovább

Klubnapokon tanult táncok

Saturday, December 3, 2016

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Adó 1%-a

Thursday, December 1, 2016

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-42
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-42

tovább

Lovasnap a Lőrinci SZAC pályán

Sunday, September 28th, 2008

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin
Városkép XVII/18. száma

Városkép XVII/18. száma

 A Wild Buffalo LC-t is említik a Városkép (Pestszentlőrinc-Pestszentimre Közéleti Lapja) XVII. évfolymának 18. számában, a 22. oldalon. Ha rákattintasz a képre, nagyobb méretben el is olvashatod!

A Szentlőrinci Sport Lovas Egyesület nem kis fába vágta a fejszéjét: a XVIII. kerületben először, hagyományőrző céllal rendezi meg a Szentlőrinci Díjugrató Kupa sorozatot. Az egyesület célja, hogy a kerület lakói megismerkedjenek a lovas sport díjugrató szakágával.

A verseny helyszíne: a 1908 SZAC pálya a Gerely és Nefelejcs utca sarkán.

Az ugratóversenyről

A lóval való sportolás során aktív kapcsolat alakul ki az ember és az állat között. Fel kell venni a mozgását, érezni, hogy mit akar, és a segítségére lenni. Ehhez a fizikai felkészültség mellett mindenképpen lelki harmóniára van szükség, ugyanis teljesen egy hullámhosszon kell lenni egymással a lónak és az embernek?

A díjugratás során a lovasok egymástól eltérő magasságú és szélességű akadályokból álló sorozaton ugratnak át. A lovasoknak a pályán, meghatározott számú leverhető, mesterséges akadályt kell – a szintidőn belül – meghatározott sorrendben leküzdeniük.

A Wild Buffalo

A klub tagjai igazán jól érzik magukat lovas környezetben, ezért gyakran ellátogatunk lovas rendezvényekre is. A Footlose LC hagyományos szereplője a SZAC pályán rendezett lovasversenyeknek, a verseny szüneteiben linedance bemutatóval szórakoztatja a fáradt versenyzőket és a közönséget. A vasárnapi versenyre a lovasnap rendezője személyesen hívta meg a Wild Buffalo LC-t is, a meghívásnak a legnagyobb örömmel tettünk eleget.

Az idő is kegyes volt, a szeptember végi szikrázó napsütésben gyönyörű lovak között, füves pályán tartottunk rövid táncbemutatót.

Köszönjük a szép napot!

— Cuca

Képgaléria

További információ:

Arany Patkó lovas bolt

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Beszámolók, Lovak, Sajtó.

6 megjegyzés

 1. jojo2:

  Sziasztok!

  Szerintem nagyon jók voltunk. Nem lett elkapkodott a rendezés… csak kár, hogy megvárakoztattak picit. 😛

 2. timcsi:

  bár nem lehettem ott egyéb elfoglaltságaim miatt – a thunderpussies színeiben léptem fel egy meg nem nevezhető helyen – , de elsők között néztem meg a képeket!! amint lehet, odamontírozom magam 1-2 képre! 😀

 3. gogo:

  timcsire válasz: bibibeeee, én ott voltam és nagyon jól éreztem magam!!! azért is szeretem ennyire ezt a mi kis népes csapatunkat, mert mindig jut egy-egy mosoly egy-egy pillanatra!!! szerencsére még a nap is kisütött, így pólóban nyomhattuk a táncokat, habár még garbóban és bőrkabátban érkeztünk 3:D ha meglesznek a videók, vágom is!!! puszi mindenkinek!

 4. gogo:

  timcsi rere: habár szívesen kipróbálnám magam is a thunderpussies színeiben… 3xDDD quartettben persze, mert úgy mutatna!! — szóval, irigy vagyok picit, de kárpótol a fincsa rumcocos, amit cucától kaptam a helyszínen 3:D köszi-puszi

 5. timcsi:

  most már értem, hogy a thunderpussies alapítója miért nem volt köztünk!! rumcocost osztogatott a kislányoknak! cuca, számolunk! :DD

 6. Ákos:

  Sziasztok!
  Kicsit rosszul éreztem magam, amikor két hiper-szuper csúcsmodern kamerát adtak a kezembe, hogy vegyem fel a vad-bölény-csordát 😀 Természetesen ennek örültem, de kiderült, hogy csak az egyikkel sikerült felvételt készíteni :-( Nekem nagyon tetszett az előadás :-)

  Ui.: csak így tovább!

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.