wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Malacsütés Péteriben

csütörtök, szeptember 4th, 2008

Facebook

Az utóbbi 3 évben minden nyár végén szerveztünk malacsütést. Az ötlet ? hogy teljes malacot süssünk egy buli keretében ? egy horvátországi nyaralás után született. Ezt akartam ?fűszerezni? a legújabb hobbimmal, a countryval.

Augusztus utolsó szombatjára esett a választás, Pindi esküvője után egy héttel. A két nappal előtte tartott klubnapon ? ami a Wild Buffalo első ilyen napja volt ? mindenkinek kis térképpel magyaráztam, hogy miképpen találhatják meg a többiek a Péteri melletti horgásztóra néző hétvégi házunkat. Már déltől érkeztek a country-barátok és még néhány ismerős, rokon.

A malacot már elkezdtem sütni délelőtt, mert tudtam, hogy nem elég neki 1-2 óra. Nem nagyon tudtam becsatlakozni a táncokba, amiket a teraszon roptak a többiek, mert figyelni kellett az étekre, amit sörben pácolt zsírtömbbel kenegettem. A lányom addig unszolt, hogy öltözzek át alkalomhoz illően, beadtam a derekam. Kivételesen nem cowboy-kalapot vettem fel, hanem séf-sipkát. Volt nagy öröm, mindenki jött fotózkodni velem.

Amikor már mindenki megjött és már senki sem volt szomjas, megtálaltak a lányok (érdemes több hölgyvendéget hívni, szívesen segítenek). A malacot amint feldaraboltam, szinte rögtön elfogyott ? ilyen még egyik évben sem fordult elő, ebből tudtam, hogy a sütés igen jól sikerült.

Csak addig nem volt tánc, amíg ettünk. Amint a fiatalok végeztek, beindult a zene és aki bírta, táncolt. Szólt a sok country-dal egészen éjfélig, közben ettünk, ittunk, vigadtunk. Ez volt az eddigi legjobban sikerült malacsütésem!

A következő klubnapon megleptek minket a ?vendégeim?: díszoklevelet és aranyba csomagolt fakanalat kaptunk a nejemmel ? ezzel köszönték meg ezt a kellemes szombat-délutánt.

–Pisti

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók.

1 megjegyzés

  1. Ákos:

    Büszke lehetek az én apumra, mivel finomságok és vigadalommal teljes napot szervezett anyukámmal együtt! Szeretem az ilyen napokat, amikor malacsütést rendezünk, mert ennek is megvan a maga varázsa! 🙂

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.