wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Meghívásra a William’s-ben

szombat, augusztus 1st, 2009

Facebook

Kedves meghívásnak tettünk eleget Gárdony után: elmentünk a pénteki, William’s-ben tartott SR klubnapra – ottani barátaink invitálására. Amikor megérkeztünk a fülledt nyári estén – Duna-illat és western hangulat fogadott minket.

Megterített asztalok és örjöngő WW-Gábor fogadtak minket: Gábor amiatt volt ideges, hogy osztrák vendégsereget várt, de már délután 3 óra óta és csak késnek. (Megsúgom, nem ez volt élete legnyugisabb napja: ugyanis 11 körül érkeztek meg a bevárt vendégek.) Kárpótlásként mi a személyzetnek táncoltunk, de mindenki csak 1-2 számot, mert annyira bennragadt a levegő, hogy már az első két percben vizespóló-versenyt lehetett volna rendezni.

Adrienn a drága, egy neo-táncot mutatott meg nekünk (ez inkább buli mint country) – ahogy édes jó anyám mondaná: táncdalt 🙂 Mindenkinek annyira megtetszett, hogy aztán meg is tanította nekünk: Watch Me Now — köszönjük, Adrienn! Annyit mókáztunk ezen tánc alatt, hogy nekünk a csajokkal ez biztos megmarad buli-koreográfiaként 🙂

Timcsi barátai is betévedtek ide, és amíg mi nagyokat roptunk, addig ők WW-burgerekkel és steakkel nyomták tele magukat. Egészen az osztrák vendégek érkezéséig maradtunk, akik közül – a legnagyobb meglepetésre, hogy milyen kicsi a világ – néhányan felismertek engem! 5 percig úgy éreztem, híres vagyok 😉 Emlékeztek ránk a Bad Ischl country fesztiválról megismert linedancesek. Gábor is megnyugodott, repkedtek a gulyások és a palacsinták 🙂 Habár invitált minket következő napra, végül nem mentünk, mert a Balaton mellett akadt dolgunk 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.