Meghívásra a William’s-ben

Kedves meghívásnak tettünk eleget Gárdony után: elmentünk a pénteki, William’s-ben tartott SR klubnapra – ottani barátaink invitálására. Amikor megérkeztünk a fülledt nyári estén – Duna-illat és western hangulat fogadott minket.

Megterített asztalok és örjöngő WW-Gábor fogadtak minket: Gábor amiatt volt ideges, hogy osztrák vendégsereget várt, de már délután 3 óra óta és csak késnek. (Megsúgom, nem ez volt élete legnyugisabb napja: ugyanis 11 körül érkeztek meg a bevárt vendégek.) Kárpótlásként mi a személyzetnek táncoltunk, de mindenki csak 1-2 számot, mert annyira bennragadt a levegő, hogy már az első két percben vizespóló-versenyt lehetett volna rendezni.

Adrienn a drága, egy neo-táncot mutatott meg nekünk (ez inkább buli mint country) – ahogy édes jó anyám mondaná: táncdalt 🙂 Mindenkinek annyira megtetszett, hogy aztán meg is tanította nekünk: Watch Me Now — köszönjük, Adrienn! Annyit mókáztunk ezen tánc alatt, hogy nekünk a csajokkal ez biztos megmarad buli-koreográfiaként 🙂

Timcsi barátai is betévedtek ide, és amíg mi nagyokat roptunk, addig ők WW-burgerekkel és steakkel nyomták tele magukat. Egészen az osztrák vendégek érkezéséig maradtunk, akik közül – a legnagyobb meglepetésre, hogy milyen kicsi a világ – néhányan felismertek engem! 5 percig úgy éreztem, híres vagyok 😉 Emlékeztek ránk a Bad Ischl country fesztiválról megismert linedancesek. Gábor is megnyugodott, repkedtek a gulyások és a palacsinták 🙂 Habár invitált minket következő napra, végül nem mentünk, mert a Balaton mellett akadt dolgunk 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..