MikulásGyár harmadszor is!

Hagyomány született: idén harmadik alkalommal támogatta a Wild Buffalo táncbemutatójával és szaloncukraival a MikulásGyárat! Dec. 8-án, szombaton és dec. 16-án, vasárnap is 15 órától találkozhattatok velünk a színpadnál a Felvonulási téren.

December 8. dermesztő hideggel fogadta a lelkes és igen nagy létszámban megjelent bölénycsordát. Az idén apróra sikeredett, de legalább fűtetlen színpad sem húzhatta keresztbe terveinket, hogy debütáló kis cowboyunk – Andor – vezetésével mi ma itt fellépjünk. Magunkra rántottuk kabátjainkat és irány a világot jelentő deszka.

Előszőr a kezdő blokk, majd a legújabb hármasunk: Csilla, Concord, Gergő a ” Settle Down“-nal, a haladó blokk előtt pedig Mariann, Gogo, Linda a “Trouble Don’t Go“-val lépett színpadra. Na, már belül meleg is van, csak kívülről vörös az orr és fagyos a kéz. Szívünk is meleg már, mert örömmel fogadja a közönség a szaloncukor-esőt a Mikulás puttonyából.

Gratula Bölények, derekasan helytálltatok a fogvacogtatóban!

Fellépés után, a melegedés és csordaépítés okán irány a Zöld Teknős indiántanya, ahol sok jóféle és hangzatos nevű teával fogadják a sápadtarcút. Eleinte féltettük skalpjainkat, hisz ellenséges területre tévedtünk – vagy mi -, de végül igen kellemes időt töltöttünk  a rézbőrűek közt.

December 16-án is hasonló a program, de összehasonlíthatatlanul jobb körülmények közt, és némileg változó szereposztásban. A versenyhármasba Stompin’ Boots ugrik be, és repertoárunkat az ifibölények: Bogi, Gergő, Ármin is színesítik a “Big Problem”-mel. Megint nem csak a szaloncukor-áradat reményében gyűlt a színpad elé a nézősereg! Szokásunk szerint szórtunk rendesen, és nagyon jól estek a gratulációk. Kis cowboyunk, Andor másodszor is nagy sikert aratott, a közös fotón örömmel huppant a Mikulás zsákjába.

Őszintén reméljük, hogy műsorainkkal hozzájárultunk a Mikulásgyár sikeréhez, az adakozó látogatók szórakoztatásához, és a rászoruló gyerekeknek a tavalyinál is több ajándék gyűlt össze a Mikulás nagy kupolás gyárában.

Jövőre veletek ugyanitt, és hozzon mindenki magával még eggyel több kis ajándékos dobozt!  A gyerekek nagyon várják!

–Zsu

Kapcsolódó galéria: Mikulásgyár I.

Kapcsolódó galéria: Mikulásgyár II.

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..