Mikulásgyári fellépések

Idén is fellépett kétszer (!) a Wild Buffalo a Mikulásgyár nevű rendezvényen. 2011. december 17-e és 18-a este táncbemutatóinkkal varázsolhattunk vadnyugati hangulatot rövid időre a kis mikulásoknak, angyalkáknak.

 Nagy örömünkre idén ismét meghívást kaptunk a Mikulásgyártól, ráadásul két napon is szórakoztathattuk az odalátogatókat. Újszerű műsorstruktúrával léptünk fel: egy 15 perces kezdő blokkot egy 15 perces haladó blokk követett, a végén egy össztánccal, két népszerű és igazán “wild buffalos” tánccal: a Tush Push-sal és a Blue Rodeoval.

 Szombaton nagy hideg, de számos lelkes barát és kedves gyerek- és felnőtt közönség fogadta a csapatot. A kezdő csapat nagyon izgult, de jól teljesített és lelkes volt. A haladó csapat a már megszokott profizmussal lépett fel. A hangulatos este fényét emelte a nagyszerű közönség és a lelkes, táncolós mikulásgyári önkéntesek.

Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat, reméljük, jövőre is kapunk meghívást! Vasárnap, hála Era bölénylány finom (de alkoholmentes!) puncsának kevésbé fáztunk. Készült mikulásgyáros csoportkép is a kezdőkkel kiegészült csapatról. A közönségünket ezen a napon is sikerült jó hangulatba hozni lelkes és látványos műsorral és ritmusos country dalokkal.

–Dorci

Kapcsolódó galéria:
Mikulásgyári fellépés 1
Mikulásgyári fellépés 2

Videófelvételek:

– Mikulásgyári fellépés 1 – 2011.12.17 –> I. rész  II. rész  III. rész

– Mikulásgyári fellépés 2 – 2011.12.18 –> I. rész  II. rész  III. rész

 

Előző évi WB-fellépésekről készült videók:

WB-fellépés Mikulásgyár 1. 2010.12.12.
WB-fellépés Mikulásgyár 1/2 2010.12.18.
WB-fellépés Mikulásgyár 2/2 2010.12.18

8 thoughts on “Mikulásgyári fellépések”

  1. dórinak pedig külön köszönöm, hogy ilyen gyorsan megküldte a beszámolót, na meg nem felejtem a képküldőket sem (zsu, era, judy, linda), nekik is nagy köszönet! akinél még van kép, szívesen várjuk! 😉

  2. videó majd pénteket követően lesz, mert zsomáéktól akkor kapom az ő verziójukat, így a két külön felvételt akkor fogom tudni összedolgozni!… aztán lehet h átadom gergőnek eme nemes feladatot! 😀

  3. most néztem meg zsoma felvételeit — fantasztikusak! megvágom őket, aztán indulhat a menet, a feltöltés 😀 biztos vagyok benne h tetszeni fog mindenkinek! köszi zsoma!

  4. Mindenki nagyon ügyes volt, a kezdők annyira profin működtek, hogy több dícséretet is érdemelnek a kelleténél! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..