Mikulásra William’s és BFC&SB!

Ho-ho-ho! Mikulás ha látta volna, könnybe lábadt volna a szeme: a William’s-ben nagy bulit csaptunk december 4-én, pénteken este! Big Fat Chubby & The Swamp Busters adott talpalávalót, jó ropogósat! Yeeehaaaw!

 Talán a legjobb módja ezúttal, hogy beszámoljunk az estéről és annak eseményeiről, hogy ha látjátok Timcsi – Gogo chatelését a minap:

Gogo: Mi este 7 körül értünk oda, a csapatunkból már majd’ mindenki ott volt Gábor – mint mindig – tárt karokkal és széles mosollyal fogadott minket. Amire hozzá kerültem, már eltelt vagy negyed óra, mert mindenki leszólított útközben 🙂 Sok kis fiatal volt ott a “nagyöregek” mellett, mindegyiken rénszarvas-agancs vagy mikulás-sapka figyelt. A legmeghatározóbb mégis Lackó volt, aki ezúttal vörös bársony zakóban jelent meg a Mikulás tiszteletére 😀
Timcsi: Hallom kaptatok ajándékokat —
Gogo: Így van! River Linedancers hozott egy halom szalma-figurát, amiből mindenki kapott egy-egyet. Én speciel a harangomat a lasszóm mellé kötöttem 🙂
Timcsi: Sajnos nekem már nem jutott ebből a meglepiből, de azért a hangulat kárpótolt! És miként fogadták a többiek ezt az új zenekart?
Gogo: Hát, amikor a fiúk rázendítettek, senki sem bírt magával, befoglaltuk a táncteret. Úgy képzeld el, aki a mieink közül még nem hallotta, Gabiék, Móniék – el voltak alélva. Gabinak például tátva maradt a szája!
Timcsi: Mikor megérkeztünk Diával este nyolc lehetett. Nekem nagyon is úgy tűnt hamarosan meg kell harcolnunk BFC kegyeiért, mert igen sokan fenték rájuk a fogaikat – mindenhonnan csakis dícsérő szavakat hallottam. De legjobban Gábor megjegyzése tetszett!
Gogo: Mit mondott? Én sajnos nem nagyon jutottam el a közelébe… Tudod, tánc meg minden 😀
Timcsi: idézem: “az anyátok úristenit…már megint nagyon jó bulit csináltatok!”
Gogo: Hát — igen!
Timcsi: szóval teljesen oda volt a fiúkért 🙂 és már alig várja a december 13-i koncertjüket, ami ugyancsak itt lesz a William’s-ben! 😀 …és amire valószínűleg még többen eljönnek majd!
Gogo: Úgy tudom, ezúttal az All In “áldozza be” a klubnapját a BFC-ért — és azért, mert a legjobbakat ígértük nekik! 🙂 Habár vasárnap lesz, nem hagyhatjuk ki!
Timcsi: Igen… szánták-bánták, hogy nem tudtak ezen ott lenni, de a kedvükért és a mi kedvünkért is persze lesz egy újabb buli 🙂
Gogo: Habár nem teljes létszámmal, de voltak tőlük néhányan most is 🙂 Hát, ugye, a zene vonz 😀
Timcsi: Tudod az a különleges ebben a bandában, hogy nem az általunk már olyannyira megszokott country zenét játszák, hanem a jóval pörgősebbet. Így végre van módunk a komolyabb és gyorsabb koreográfiákat is élvezni 😀
Gogo: Erről jut eszembe! Volt lehetőségem Chubbyval is egyeztetni a dalokról! Néhány nappal a buli előtt a BFC dobosa, Zoli elküldte nekünk az eddigi játszott dalaik listáját – ami alapján elkezdhetjük párosítani a zenéjüket a táncainkkal!
Timcsi: Az jó lesz, mert legalább nem telik el azzal sok-sok másodperc, hogy kigondoljuk, hogy mit táncoljunk 🙂
Gogo: Bár nekünk sosem volt gondunk a rögtönzéssel 😀
Timcsi: Ez igaz, de a gyengébbek kedvéért – nem mintha megjegyeznék a számok nevét :S
Timcsi: …BFC-ék zenéje olyan, amit csak hallgatni is érdemes még a mifajtánknak is… ez úgy hangzott, mintha valami másféle lények lennénk 😀 szóval még az olyan táncoslábú lényeknek is, mint MI 😀
Timcsi: Azért szerencsések vagyunk, hogy megtaláltuk ezt az új csillagot és sikerült bemutatnunk őket más country kedvelőknek is! Remélem azért ezt ők is így gondolják…
Gogo: Nem hiszem, hogy orrolnának ránk emiatt 😉 Emlékszem, amikor legelső alkalommal táncoltunk rájuk, (gépel)
Timcsi: igen meglepő elmény volt! Először személy szerint nem is tudtam felállni, mert annyira letaglózott a zenéjük!
Gogo: (folyt.köv.) azt mondták nekem az első szünetben: “Sose gondoltuk volna, hogy erre a zenére van igény, de azt méginkább nem, hogy táncolni is tudnak rá. Akkora örömet szereztetek ezzel, hogy ha soha többet nem fogunk tudni játszani, már akkor is megérte ezt átélni!”
Timcsi: (folyt.köv.) de részükről nagyobb volt a meglepetés, hogy erre a zenére táncol egyáltalán valaki! 🙂
Gogo: 😀
Timcsi: oké…tök jó, hogy ugyanazt írjuk – ez úgy tűnik majd, hogy nem két ember irogat, hanem egy skizofrén 😀
Gogo: 😀 oké, leszakadunk a témáról: akit érdekel, úgyis ott lesz dec. 13-án!

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..