wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Moravia Line 2012

csütörtök, október 18th, 2012

Facebook

Menni? Maradni? Menni? Maradni? Széna? Szalma? Néha olyan nehéz dönteni.

A meghívót már hónapokkal ezelőtt megkaptuk Dingótól, a brnói Community Dancers frontemberétől, amiben a hagyományos Moravia Line workshopra invitált minket. A program, a spanyol oktató személye és a külföldi barátainkkal való találkozás lehetősége csábító volt, sűrű őszi programunk miatt mégis csak két nappal a start előtt határoztunk úgy, hogy a hónap egyetlen szabad hétvégéjén sem fogunk a fenekünkön ülni.

Polnickába érve ugyan fokozta kétségeinket a helyszín időutazást sejtető miliője, ám az első közös tánc után már biztosak voltunk benne: jobban nem is dönthettünk volna. A találkozónak helyt adó iskolában több tucatnyi táncos gyűlt össze, hogy Cinta Larrotcha Bou-tól (klubja: Country Jukebox) lesse el a régi és új figurákat, és hogy egy önfeledt estén át együtt koptassa a parkettet az immár ismerőssé váló ismeretlenekkel.

Az élmények sora az idő előrehaladtával párhuzamosan nőtt – azon lassan már nem lepődünk meg, hogy a határon túl mindig tárt karokkal fogadják a Wild Buffalót, de hogy névről ismernek minket és valódi rajongóink vannak, akik velünk akarnak fényképezkedni, nos, az azért zavarba ejtő volt. A bemutatkozó előadásunk sikere láttán persze gyanakodhattunk volna, ám nehéz volt eldönteni, hogy az álló ováció a személyünknek, vagy a sok könnyed, new line-os koreográfia közül kiugró, karakteres katalán táncainknak szólt-e.

Ahogy azt is nehéz volt megállapítani, hogy a hétvége legnagyobb meglepetése címét az a mozzanat kapja-e, amikor hirtelen tánctanárként a színpadon találtuk magunkat, vagy az a pont, amikor a többszörösen díjnyertes oktatónk két dicséret között elejtette: örül, hogy ismerjük David Villellas koreográfiáit, hiszen a spanyol félisten is a tanítványa volt egykor, épp úgy, mint mi. Persze az is lehet, hogy meglepetésnek önmagában az is elég lenne, hogy képesek voltunk mintegy 14 órán át táncolni, lényegében megállás nélkül.

A hétvége kimerítő, a likőr pedig sok és sokféle volt, ez tény. Ahogy az is tény, hogy mi ennek ellenére odatettük magunkat, és megmutattuk, milyen a magyar-katalán-country virtus. Megbánandó döntések márpedig nincsenek.

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Videó: Level2 táncolása Cintával

Tanult táncok közül táncleírás itt:  — Ribbons Of The Night — We & The Radio — Outlaws

 

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.