Motoros Majális Taksonyban

IMGP18652015. május 9-én meghívást kaptunk a 7. Taksonyi Motoros Majálisra. Kisebb izgalommal érkeztünk, de egy nagyon kedves, barátságos és jó kedvű motoros és helyi lakókból álló társaság fogadott minket.

IMGP1648Külön öröm és megtiszteltetés volt, hogy egy színpadon léphettünk fel a Kis-Duna Linedance Club tagjaival. Szeretnénk még egyszer gratulálni nekik a színvonalas produkcióért!

IMGP1721Az eseményt és a hangulatot tovább fokozva, a talpunk alá valót az elismert és méltán népszerű Don Attila Band szolgáltatta, akikkel már éve óta számos eseményen vehettünk részt.

IMGP1945Hazafelé lehetőségünk volt a taksonyi Kis-Duna Linedance Club klubhelyiségét megtekintenünk és kipróbálnunk. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, egy ragyogó napsütést tavaszi napot tölthettünk el remek társaságban, ismerősökkel, barátokkal, finom ételekkel és hálás közönséggel.

Köszönjük szépen a lehetőséget és a meghívást! 🙂

–Anett

Kapcsolódó galéria

One thought on “Motoros Majális Taksonyban”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..