Nyitóbuli Császáron!

Május 9-én mikor az M1-es autópálya, még pontosabban egy Császár nevű község és az ott található Henryx Western Club felé vettük az irányt, még nem sejtettük, hogy hamarosan egy amerikai western filmbe illő díszlet között találjuk magunkat.
A club megnevezés azonban nem sejteti ennek a helynek a hangulatát, ami teljes mértékben kielégíti a motorosok, cowboyok/girl-ök vagy akár az arra kirándulók igényét. Faépületek, kocsmák, lengő ajtók, amin keresztül a western filmek főhőse mindig kidob valakit a poros utcára, és a club tulajdonosának öltözéke? teljes mértékben autentikussá tették az ottlétünket, felejthetetlen élményt szerezve nekünk.
Szinte gongszóra érkeztünk mindannyian.

Délután 4 felé járt az óra, ott már mindenki karámba tette “szállítóeszközét” és kényelmesen uralta ivóhelyét és sörös korsóját. Mi egy kis hűsítő és laktató után a táncparkett felé vettük az irányt (hiszen a házigazda erről is gondoskodott az építkezések során), ahol már a Szegedi Linedance Klub készült, hogy a country iránt érdeklődőket felrázza egy kis tánctanulással. A hangulat a tetőfokára hágott.

A tánclépések memorizálását követően az Oklahoma country zenekar kezdte meg széles repertoárjának előadását. A szegediekkel igyekeztünk minden számot kihasználni, hogy csillapítsuk csizmáink táncra éhezését. A szúnyogok támadása és a fülledt este ellenére igen későn sikerült lelépni a táncparkettről, hogy autónkat kikötve a karámból útnak induljunk és visszatérjünk a valóságba!

Köszönjük Henryx-nek, a helyi sheriffnek, hogy országunkban cseppentett egy kis western világot és érzést.

–Timcsi

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..