Összefogás napja 3 Maglódon

2016. december 11-én a bölények egy maroknyi csapata ismét útnak indult, hogy szokásához híven jótékony célból fellépjen Maglódon, ahol immár harmadik alkalommal rendezték meg az Összefogás napja Műsoros Jótékonysági Rendezvény és Vásárt. A jótékonysági rendezvény bevételéből minden évben a maglódi óvodákat, az iskolát, illetve a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot támogatják.

Örömmel tapasztaltuk, hogy az emberek egy jó cél érdekében még mindig szívesen adakoznak, amennyire tőlük telik. A sok-sok változatos fellépő között mi bölények ismét valami nem mindennapi, nem megszokott előadással tudtunk szolgálni a megjelenteknek.

Minden fellépésnek van valami emlékezetes pillanata, ami itt a következő volt 🙂

Mint minden rendezvényen, itt is csúszás volt a programban, ezért szépen nyugodtan várakoztunk a sorunkra kint a folyosón beszélgetve, mikor egyszer csak odaront hozzánk a szervező, hogy már felkonferáltak minket, menjünk gyorsan! Persze mi meg ott álltunk még kabátban, de aztán gyorsan lekapkodtuk magunkról, és siettünk a színpad felé, már amennyire gyorsan át tudtunk furakodni a nézők között, akik nem kevesen voltak.

Miután felértünk a színpadra, akkor tűnt fel, hogy az milyen hatalmas, de szerencsére gondolkodni se volt időnk, mert már meg is szólalt a jól ismert zene, mi pedig belekezdtünk a táncba!

Az ilyen kis ?bakiktól? válnak még emlékezetesebbé ezek a fellépések, amiből persze a nézők szinte semmit se érzékelnek, de nekünk örök emlék marad!

Kapcsolódó galéria

–Zsuzsu

One thought on “Összefogás napja 3 Maglódon”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..