Péteri 2010. május 9. – beszámoló

Péteri

Csúnya, esős idő után azon izgultunk, hogy ezt a napot szárazon ússzuk meg. Az égiek meghallgattak minket, tiszta, kicsit hűvös időre ébredtünk.
Nem siettünk az indulással, a császári kiruccanást is figyelembe vettük, hagytuk pihenni a vendéglátóinkat, de így is elsőnek érkeztünk.
Jimmy, mint jó, vendéglátó eb már a kapuban üdvözölt minket, bekísért a házigazdákhoz.
Első, ami a szemünk elé tárult a sülő malac látványa.
Nem sokkal utánunk megérkezett Vera, Petyus, aki azonnal beállt fát vágni. Megjegyzem, nagyon jól állt a kezében a fejsze.
Aztán sorban jöttek, jöttek a vendégek, az asztalok megteltek süteményekkel?sült a malac, főtt a húsleves bográcsban?

Terítésre kerültek az asztalok, amikor, mindenki örömére, megérkeztek Gamblersből Franciskáék is, így együtt fogyaszthattuk el a finom, ízletes ebédet.

Némi emésztés után végre kezdődhetett a tánc, amit már minden láb nagyon várt. Egyre remekebb hangulat kerekedett, jó volt megint együtt lenni és táncolni. Gogo a vendégcsapatnak átadta a Dirty Dancingből a Do You Love Me táncot, aminek persze nagy sikere volt.

Kellemes meglepetésként ért minket ,ne maradjanak adósok ők sem, hogy Franciska felajánlotta a bemutatójuk után,megtanítja csapatunknak Johnny Cash:Ring Of Fire c.szám koreográfiáját. Naná, hogy nagy örömet szereztek nekünk!

Gyorsan eltelt az este, készülődtünk haza fele, mert másnap munka várt minket, dolgos hétköznapok.

Köszönjük, hogy Péteriben lehettünk, jót ehettünk…

Amit nagyon sajnálok, nem volt teljes a létszám, mert sokan nem tudtak eljönni a WB-ből, hiányoztak személyemnek egyes tagok, kimaradtak egy jó buliból, amit sajnálhatnak.

A Péteri malacsütés galériáját itt találjátok meg.

Gabóca

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..