wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Pizsu és Gábor a WWV-ben

szombat, március 14th, 2009

Facebook

Pizsuval és Gáborral még Zsámbékon ismerkedhettünk össze, habár már találkoztunk az Oldtimer’s-en is. Most duettként adták elő a legjobb country-slágereket a William’s Western Village-ben. Ezt nem hagyhattuk ki, mentünk mi is meghívásukra: táncoltunk, mulattunk a többi “kalapossal” hangjukra.
Ha azt mondom: péntek 13, sokan a babonás napra gondolnak, összerezdülnek és ki se akarnak mozdulni. Ez esetben kiemelt esténk volt péntek 13-án, március idusa előtt, fel sem merült, hogy otthon maradtunk volna. Gábor szólt nekünk előtte, hogy ezen a napon bemutatkozó estet tartanak a William’s-ben, és örülnének, hogyha el tudnánk jönni többen. Zsámbék az apropója a dolognak; akik jártak oda közülünk, tudják, milyen jó emberek és mennyire kellemes hangulattal tudják megtölteni a (tánc)teret, ha zenélésbe fognak.

Este hét – fél nyolc körül értünk oda és nem sokkal érkezésünk után kezdtek el zenélni is. A William’s tulaja, “sheriff”-je, Gábor nagy örömmel fogadott minket, ez a jókedv és lelkesedés megmaradt egész este. Segédjei pedig sürögtek-forogtak, hogy a legjobb kiszolgálást kaphassa mindenki. Kis idő múlva megérkeztek mások is: a Six Rebels klubnapjába csöppentünk bele egyébként, de más, a stílust kedvelő western-kalapos úr és hölgy is eljött ide. Nagyon jó kis csapat kerekedett. Volt aki a pult mellett iszogatott és beszélgetett, mások a bejáratnál füstöltek, megint mások pedig táncoltak Pizsuék előtt a táncparketten.

Ha az ember jól érzi magát, repül az idő. A Wild Buffalo oldaláról tőlünk eljött Vera és Petyus (szegény Verám: még mindig nincs hangja, hiába a hagymatea), csatlakozott Attila egy barátjával (vagy írhatom: barátnőjével? 😉 ), ott volt Teca is, illetve az egyik legszexisebb cowgirl, Timcsi is jött velünk. Mert ugye TiGo szinte kivétel nélkül együtt 😀 . Magam részéről elmondhatom, régen táncoltunk már ilyen jót és ilyen sokat. Ha rákérdeznének, csak fújnám a sok-sok tánc nevét, amit elroptunk az este folyamán.

Amikor Pizsu és Gábor az utolsó daluk után kis szusznyi időt kaptak, beszélgettünk velük néhány szót. A bemutatkozásuk egyben – de csak rövidebb időre – búcsúzás is volt, ugyanis áprilistól külföldön zenélnek majd. Mondtuk nekik, hogy még el se mentek, de már hiányoznak, és várjuk vissza őket teljes szívünkből. Jó utat, vigyázzatok magatokra! Pizsu, reméljük nem felejted el például a Cannibals-t, amit együtt táncoltunk el minden alkalommal 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.