wildbuffalo.eu

Föld Órája WB klubnap

Thursday, March 23, 2017

Klubunk elkötelezett híve a környezettudatosságnak, ezért idén is csatlakozik a Föld Órája projekthez: a pénteki klubnapon lekapcsoljuk a fényeket, alternatív módokon világítunk a táncokhoz.

tovább

Klubnapokon tanult táncok

Friday, February 24, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Rákapcsolt a külkapcsolatokra a HuGo

Monday, March 30th, 2015

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

DSC_0017_1Vannak ugye a világsztárok, akikkel mindenki fényképezkedni akar, és hát itt van a világsztárság felé igyekvő HuGo – Hungary Go! csapat, akiket a jelek szerint táncpartneréül szeretne tudni boldog-boldogtalan.

Így adódott, hogy ismét meghívást kaptunk Neudörflbe, ahol (2015.) március 21-én az osztrák nemzeti táncgárdával, azaz az ACDC-vel léptünk együtt a parkettre. Hogy még fényesebben ragyogjon az egyesített banda csillaga, a katalánok újabb szupersztárja, Adolfo Calderero írt táncot a tiszteletünkre (To Be Saved), aki aztán maga is beállt a pepita csatasorba, újabb nemzeti ízt adva a kavalkádhoz.

DSC_0028A fellépés célja az elmélyülő osztrák-magyar barátság demonstrálása volt, aminek nem csak a magyarok túlsúlya, hanem a március 15-e előestéjén tartott főpróba is külön pikantériát adott.

A jelszó továbbra is ugyanaz: A végtelenbe és tovább!

–Linda

Kapcsolódó galéria

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.