Sparhelt Teraszon a Williams

A római-parti Sparhelt Teraszon (Mosquito mellett) 2009. április 25-én, szombaton játszott a Williams Band. Meghívottak voltunk más linedance csapatokkal együtt, hogy egy remek estét tarthassunk a jó country zenére! Este 18 órától kezdtek, és vártak minden country- és más zenei stílus kedvelőt sok szeretettel! Készültek a táncosokkal – külön helyet biztosítottak nekünk is ezen a remek alkalmon 😀

Belépő nem volt :), viszont voltak finom grill ételek, halak és jó italok!

Többedmagunkkal érkeztünk: eljött tőlünk Vera és Petyus, benézett Attila is, és hát ott voltunk Timcsivel, Jojoval, Tecával, Pistivel együtt. Találkozhattunk és együtt táncolhattunk a Six Rebels néhány tagjával, Ildivel és lányával, de az ottani újonnan megfertőzött country-kedvelőkkel is.

A Williams Band nagyon örült, amint táncosokat látott maga előtt, áttértek olyan dalokra, amikről feltételezték, hogy valamit tudunk rá táncolni is. Lett is hamar nézőközönségünk 🙂 Később a banda egyik énekesével, “Williams” Attilával beszélgettem egy keveset, mondta, hogy egyeztethetnénk a zeneszámokat, így máskorra tudnak készülni olyan dalokkal, amikre szeretünk táncolni is.

Említette még, hogy május 2-án, szombaton a Williams Western Village-ben fognak zenélni, így ha van kedvünk, nézzünk le oda is.

A szegediektől eljött Morzsi, Laci, Kati és Gabca is – az utóbbinak szülinapját megünneplendő. Felköszöntöttük közös tánccal és énekléssel. Morzsi itt meglepte a társaságot: odaállt az énekesnő mellé, és maga vette kézbe az esményeket – elénekelt egy dalt Gabca tiszteletére. Morzsi, hogy tudd: támogatjuk a szóló-énekesi pályafutásod: mi volnánk az első rajongóid 😉

–Gogo

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..