SzeptEmber Fesztivál

Az Exit különszáma a SzeptEmberFesztről
Az Exit különszáma a SzeptEmberFesztről

A fellépést megelőző napon egyik bölénylánynak meglepetés-szülinapi bulit tartottunk, az éjszaka elég komolyra sikeredett. Ennek okán a fellépő csapat nagy része (a teljes első sor) napszemüvegben, egész elcsendesedve érkezett a kora délutáni eseményre.

A bölények persze sohasem adják fel, úgyhogy keményen küzdöttünk, és igen sikeres élőzenés bemutatót tartottunk a UNIT színpadon, a hónap legmelegebb napján. A több helyen 37 fokot meghaladó, rekordokat döntögető hőség persze kismiska volt a westerncsizmákban uralkodó izzó pokol mellett.

A talpalávalót természetesen a teljes létszámmal felvonuló Don Attila Band húzta nekünk, és igen kegyesek voltak a lábadozó, fonnyadó táncosokhoz, ezegyszer nem gyorsították őrületes tempóra a hagyományosan “bepörgős” táncokat: a The Bremert és az Orange Blossom Specialt. Akkora volt a hőség, hogy a nézők is a hűs árnyékból csápoltak nekünk, de volt néhány igazán tehetséges fiatalember is a közönség soraiban, akik annyira átérezték a vadnyugat hangulatát, hogy maguk is megpróbálkoztak egy-egy tánccal.

(Ajánlom figyelmetekbe a videókat:)

Kilátogatott néhány linedance klubos is, hogy szurkoljanak nekünk, rúgták ők is a port, köszönjük a bíztatást!

A fellépés egyébként egészen maratonira sikeredett, gyakorlatilag a két órás koncertet végigtáncoltuk, a szünetben pedig megspékeltük egy kis CD-s bemutatóval. A tervezett fellépési időt is sikerült egy kicsit túllépni, így sajnos a tánctanításra már nem került sor, pedig Pindi bekészült – aznap debütált volna nagyközönség előtt a Nagyandi által csak ugafonnak becézett alkalmatosság, a klub új Libera 700-as profi vezeték nélküli hangszettje.

A fellépés (tapsorkán) után letántorogtunk a színpadról, és rávetettük magunkat a gyrosra. Néhányan közülünk inkább a gyrososra akartak volna, gyönyörű zöld szeme volt – tulajdonképpen csak ez a mentségünk arra, hogy nem egy fél marhát fogyasztottunk el, rendes cowboy/cowgirl módjára.

Reméljük, jövőre is ott leszünk!

— Cuca

Kapcsolódó galéria

Fellépés videói:

SzeptEmberFeszt 1.     SzeptEmberFeszt 2.   SzeptEmberFeszt 3.    SzeptEmberFeszt 4.    SzeptEmberFeszt 5.

2 thoughts on “SzeptEmber Fesztivál”

  1. a meleg, a verejtékcseppek, a bennünk elhatalmasodó alkohol-mámor, bepárásodott napszemüveg és a vizespóló-versenybe illő jelenet ellenére azt kell, hogy mondjam jómagam, és az első sor nevében felejthetetlen élménnyel gazdagodtunk a Don Attila Band csodás közreműködésével! :*

  2. A meleg napon a hideg üdítő mellett nézhettem, hogy barátaim és testvéreim (ja igen, és szüleim 🙂 ) a bölénycsordával együtt ropták — szép volt, skacok! 😀

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..