Szilveszteri buli a Pillangó Hotelben

Hatalmas szilveszteri buli volt a Pillangó Hotelben! A közönség azonnal megszerette a táncosokat, éjfél után mindenki együtt tánccal ünnepelte az új évet.🙂

A Wild Buffalo meghívást kapott, hogy igazi country hangulatot varázsoljon Szilveszterkor a Pillangó Hotelben ünneplő vendégeknek. Műsorral készültünk: a kezdő csapat (néhány tapasztalt bölénnyel kiegészülve, mint Teca, Vera és Concord) bemutatta tudását egy félórás műsor keretében.

Az ováció oly lelkes volt, hogy néhányunk rögtönzött ráadásműsort adott az éjféli koccintást követően. A táncbemutató alatt már sokan alig várták a beígért tánctanítást. Egy óra körül számos vendég csatlakozott Vera tánctanításához – boldogan tanulták meg a God Blessed Texast, jónéhány bölény segítségével.
Köszönet a lelkes közönségnek a kellemes éjszakáért és a finom vacsoráért a hotelnek! A Wild Buffalo ismét bebizonyította: igazán jót bulizni country zenére táncolva lehet.

–Dorci

Kapcsolódó galéria

4 thoughts on “Szilveszteri buli a Pillangó Hotelben”

  1. szeretnék ezúton is gratulálni az együtt-szilveszterező bölényeknek! az első sztorik alapján nagyon jól sikerült az új év köszöntő 🙂

  2. Szeretném megjegyezni, hogy a szilveszteri tombolán Concord a WB-CD 4-et mint nyereményt felajánlotta, és az a hölgy, aki megnyerte, legalább annyira örült neki, mint a főnyereménynek!

  3. Még egy fontos momentum: Vera debütált mint külsősöket tanító táncoktató, szeretnénk ezúton is gratulálni neki, nagyon frappánsan helyt állt! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..