wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Szilveszteri buli a Pillangó Hotelben

kedd, január 3rd, 2012

Facebook

Hatalmas szilveszteri buli volt a Pillangó Hotelben! A közönség azonnal megszerette a táncosokat, éjfél után mindenki együtt tánccal ünnepelte az új évet.🙂

A Wild Buffalo meghívást kapott, hogy igazi country hangulatot varázsoljon Szilveszterkor a Pillangó Hotelben ünneplő vendégeknek. Műsorral készültünk: a kezdő csapat (néhány tapasztalt bölénnyel kiegészülve, mint Teca, Vera és Concord) bemutatta tudását egy félórás műsor keretében.

Az ováció oly lelkes volt, hogy néhányunk rögtönzött ráadásműsort adott az éjféli koccintást követően. A táncbemutató alatt már sokan alig várták a beígért tánctanítást. Egy óra körül számos vendég csatlakozott Vera tánctanításához – boldogan tanulták meg a God Blessed Texast, jónéhány bölény segítségével.
Köszönet a lelkes közönségnek a kellemes éjszakáért és a finom vacsoráért a hotelnek! A Wild Buffalo ismét bebizonyította: igazán jót bulizni country zenére táncolva lehet.

–Dorci

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

4 hozzászólás

 1. Gogo:

  további képek később az albumban! 🙂

 2. Gogo:

  szeretnék ezúton is gratulálni az együtt-szilveszterező bölényeknek! az első sztorik alapján nagyon jól sikerült az új év köszöntő 🙂

 3. Teca:

  Szeretném megjegyezni, hogy a szilveszteri tombolán Concord a WB-CD 4-et mint nyereményt felajánlotta, és az a hölgy, aki megnyerte, legalább annyira örült neki, mint a főnyereménynek!

 4. Teca:

  Még egy fontos momentum: Vera debütált mint külsősöket tanító táncoktató, szeretnénk ezúton is gratulálni neki, nagyon frappánsan helyt állt! 🙂

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.