SzilWestern 3X!

Eljött, amire igazán vágytunk: egy felejthetetlen SzilWestern Country Party a Mocco étteremben, természetesen a Don Attila Band zenéjével! Az óév búcsúztatása előszilveszterrel, majd az újév köszöntése utószilveszteri klubnappal…

Amire persze felvezetésként elő-, levezetésként utó-szilvesztert is tartottunk, hogy jó soká tartson ez az időszak, és jó sok indok is legyen a táncra a vigalomra:-)

December 28-án a hagyományos pénteki klubnapon Clint Eastwood, vagyis Tibike óriáspezsgőjével indítottunk, majd  sorra került az összes kedvenc tánc és a karácsonyi partin tanult Home In Time For Xmas is. Közkívánatra Gogo végre megtanította a Settle Down-t, így már nemcsak a versenytáncosaink tudják, bár hathatós segítségük a közös eltáncoláshoz még igen nélkülözhetetlen. Előszilveszterünkön történelmi esemény négyes kölyökcsordánk, vagyis Andor, Martin, Levi és Tom debütálása a Hillbilly Roll, Hillbilly Rock-kal. Titkos, színfalak mögötti betanításában Andor bölényünk elévülhetetlen érdemeket szerzett. Csak így tovább picur cowboyok! Egy kis szünet a bújócskázásban, egymás kergetésében, a hangfaldobozok tologatásában és a sok cowbácsi és cownéni elalél a táncotoktól.

Az igazi Szilveszter természetesen december 31, és nem is akárhol, a Mocco Étteremben, és nem is akárkikkel, a DAB-bal, és a lelkes, szimpatikus baráti társasággal! Ennél jobb nem is lehet: pazar ételek, lelkes civilek, persze kőkemény western öltözetben, és még szavaznunk is kellett rájuk, kié a legjobb cowboy és cowgirl hacuka. Ők is viszont-szavaztak, nálunk Vera lett a legjobb táncos. Jó volt ez a verseny, a nyeremények hamar lecsorogtak a torkunkon. Pillanat alatt elrepült az idő éjfélig: evés-ivás-tánc-fényképezés – evés-ivás-tánc-fényképezés, na jó tanítás is, mert annyira vágytak rá a vendégek. Mondjuk az se zavarta őket ha nem ismerik a koreográfiát, merthogy akkor is táncoltak és táncoltak, és nagyon jól érezték magukat, velünk együtt. Éjfélkor himnuszhallgatás, lencseevés, és megint kezdődött minden előlről, bár 2 felé bekerültek a házigazdák zenéi is, na ekkor meg mi nem zavartattuk magunkat, mozogtunk arra is.

Jó volt együtt, köszönjük Mocco!

Január 4, ugye már rég mulattunk, kell egy kis szilveszteri levezetés! Rendkívül jó alkalom erre a pénteki klubnap, ahol BUÉK-ot köszönthettünk azoknak is, akiknek 31-én nem ment személyesen. Nagyon sokan gyűltünk össze megint! Gyakoroltuk a legfrissebb táncainkat – a karácsonyi nagy kedvenc lett -, a Settle Down azért még csak közösen megy, nagy erőkkel lessük Gogo, Concord, Csilla, Gergő, Stompin’ Boots lábait. Új táncunk se akármi, még csak Concord és Stompin’ Boots tudja, de mi is nagyon akarjuk már!

Jól kezdődik az év, két lelkes újoncunk is van, Ági és Éva, csak kitartás lányok, mi is így kezdtük! A jég is megtört. Az eleddig csak főként üldögélő, az asszonyaikat szállítgató cowboyaink is beálltak a “line”-ba és megtanulták első táncukat, ami mi is lehetne más, mint a My First Dance. Csak így tovább boyok, Feri és Tibike! Kelletek nekünk nagyon!

Csilla klubkártya átvételének okán térdrerogyós koreográfiát mutatott be elnökasszonyunk lábainál, jó nagy derültséget keltett vele!

Volt ma itt tényleg minden!

Minicowboyunk, Martin hívó szavára csoportba állt a csorda és megörökítettük első 2013-as klubnapunkat! Gergő és Ármin épp lemaradt, de biztos valami új koreográfián törték a kobakjukat.

–Zsu

Kapcsolódó galéria: előszilveszteri klubnap

Kapcsolódó galéria: SzilWestern a Moccoban

Kapcsolódó galéria: utószilveszteri klubnap

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..