wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Szülinap Etyeken

vasárnap, november 23rd, 2008

Facebook

2008 első hideg téli délutánján leesett az első hó. Lefagyott úton mentünk le Etyekre (ott pedig egy hamisítatlan borospincébe). A dermesztő hideg szél se tudta a hangulatunkat lehűteni. Esti sötétben kopogtattunk be a már folyó szülinapi vacsorához desszertként.

Kanalak csörömpölése azt jelentette, hogy mindenkinek kiesett a kanál a kezéből, amikor meglátták a terembe belépő cowgirlöket és cowboyokat teljes “harci díszben”. Megjelenésünk nagy meglepetést okozott. Nem tudták mire vélni a dolgot, amíg 10 óra fele el nem kezdtük a táncbemutatónkat. Ismerősként találkoztunk ott Kaszab Tibivel, akinek megakadt a falat malacsült a torkán, amikor meglátott minket, hogy már megint velünk találkozik. Persze örült, hogy megint velünk hozta össze a “pince-sors” is és hogy a táncunk idejére befejezheti a vacsoráját :).

Miközben elkezdtük a bemutatónkat, szemmel láthatóan oldódott a feszültség és a hangulat egyre nőtt. Táncunk végére a közönség átvette a western hangulatot és csúcspontként, nagy ovációval fogadták a születésnapi köszöntőnket, melyet már Kaszab Tibi ragyogó zenéjére roptunk el (Boldog Szülinapot-dalra az Ohio-t). Habár izzó kandalló mellett táncoltunk, nem annak volt köszönhető a forró hangulat. Ezt tovább tetézte, mikor Dia népes tánctanítást vállalt, melyet egész ügyes közönség próbált hamar elsajátítani. Megjegyzem, elég sikeresen is! A Freeze-t 10 perccel később már összekapaszkodva táncoltuk el együtt.

Mindent egybevéve éjfél elmúltával a csúcsponton hagytuk magára a társaságot. Reméljük, emlékezetes lett a szülinaposunk számára is ez a buli. Köszönjük a fellépőknek (Diának, NagyAndinak, Veronikának, Gogonak, Timcsinek és külön Petyusnak a kísérésért), hogy így is öregbítették a Wild Buffalo hírnevét!

–Concord

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.