wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Szülinap Etyeken

vasárnap, november 23rd, 2008

Facebook

2008 első hideg téli délutánján leesett az első hó. Lefagyott úton mentünk le Etyekre (ott pedig egy hamisítatlan borospincébe). A dermesztő hideg szél se tudta a hangulatunkat lehűteni. Esti sötétben kopogtattunk be a már folyó szülinapi vacsorához desszertként.

Kanalak csörömpölése azt jelentette, hogy mindenkinek kiesett a kanál a kezéből, amikor meglátták a terembe belépő cowgirlöket és cowboyokat teljes “harci díszben”. Megjelenésünk nagy meglepetést okozott. Nem tudták mire vélni a dolgot, amíg 10 óra fele el nem kezdtük a táncbemutatónkat. Ismerősként találkoztunk ott Kaszab Tibivel, akinek megakadt a falat malacsült a torkán, amikor meglátott minket, hogy már megint velünk találkozik. Persze örült, hogy megint velünk hozta össze a “pince-sors” is és hogy a táncunk idejére befejezheti a vacsoráját :).

Miközben elkezdtük a bemutatónkat, szemmel láthatóan oldódott a feszültség és a hangulat egyre nőtt. Táncunk végére a közönség átvette a western hangulatot és csúcspontként, nagy ovációval fogadták a születésnapi köszöntőnket, melyet már Kaszab Tibi ragyogó zenéjére roptunk el (Boldog Szülinapot-dalra az Ohio-t). Habár izzó kandalló mellett táncoltunk, nem annak volt köszönhető a forró hangulat. Ezt tovább tetézte, mikor Dia népes tánctanítást vállalt, melyet egész ügyes közönség próbált hamar elsajátítani. Megjegyzem, elég sikeresen is! A Freeze-t 10 perccel később már összekapaszkodva táncoltuk el együtt.

Mindent egybevéve éjfél elmúltával a csúcsponton hagytuk magára a társaságot. Reméljük, emlékezetes lett a szülinaposunk számára is ez a buli. Köszönjük a fellépőknek (Diának, NagyAndinak, Veronikának, Gogonak, Timcsinek és külön Petyusnak a kísérésért), hogy így is öregbítették a Wild Buffalo hírnevét!

–Concord

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.