Tánc az egész világ! – DLC-buli

DSC_0021A Nemzetközi táncnap, vagy A Tánc Világnapja április 29-én van, minden évben ezen a napon a világ mindenféle táncát megünnepelik a táncosok.

Ebből az alkalomból, debreceni barátainktól a Debreceni Linedance Clubtól meghívást kaptunk, hogy közös táncolással együtt ünnepeljük számunkra az egyik legfontosabb ünnepet és táncot: a western táncot.

DSC_0048Magyarország több linedance csapata is részt vett ezen a fantasztikus eseményen; Nyíregyházáról, Szegedről és Budapest több klubjából érkeztek a táncos lábú vendégek. Barátaink kis ajándékokkal vártak bennünket, majd megkezdődött a tánc kifulladásig, szuper zenékkel, fantasztikus hangulatban. 11146335_888271571237581_4874330330598320552_nNagy meglepetésünkre isteni finom igazi kínai vacsorában volt részünk, amit a helyszínen készített el a profi szakács. Mi is készültünk egy kis meglepetéssel, szerenádot énekeltünk barátainknak “Azért vannak a jóbarátok….” és átadtuk a kézzel készített, krokodilos mécsestartókat.

DSC_0051Másnap reggel morzsapartira voltunk hivatalosak, ahol szintén terülj-terülj asztalkával, mennyei kávéval vártak bennünket.

Nagyon szépen köszönjük ezt a felejthetetlen élményt, felülmúlhatatlan vendégszeretetet, remélem még nagyon sokáig fogunk együtt táncolni. 🙂

–Canci

Kapcsolódó galéria

One thought on “Tánc az egész világ! – DLC-buli”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..