wildbuffalo.eu

SzilWestern a Redwoodban!

Saturday, December 31, 2016

Fergeteges szilveszteri linedance buli a Redwoodban!

tovább

Klubnapokon tanult táncok

Saturday, December 3, 2016

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Adó 1%-a

Thursday, December 1, 2016

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-42
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-42

tovább

Tarám: ünnepélyes weboldal-átadó

Thursday, October 2nd, 2008

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Szolgálati közlemény következik! Szívesen szöszmötöltünk volna még egy-két hétig a honlapunk csinosítgatásával, de most mégis engedünk a fokozódó nyomásnak, és – kicsit félkész állapotban ugyan – átadjuk nektek a wildbuffalo.eu-t, hogy velünk örülhessetek neki.

Néhány tanács, útmutató a használatához:

Regisztráció és kommentek

Ha szeretnél üzenetet hagyni, vagy a későbbiekben bővülő szolgáltatások közül minél többet igénybe venni, javasoljuk hogy regisztrálj az oldalra, a jobb felső sarokban található kis lakatra kattintva. Az első üzeneted nem fog azonnal megjelenni – az admin először jóváhagyja, hogy biztosak legyünk benne, nem egy levélszemét-küldő regisztrált az oldalra. Az első jóváhagyás után már korlátozás nélkül üzenhetsz, használhatod a szolgáltatásokat.

Moderálás és szabályok

A diktatórikus demokráciában minden véleménynyilvánítás megengedett, azonban a sértő, obszcén, vulgáris, pocskondiázó vagy törvényt sértő megjegyzéseket az admin el fogja távolítani az oldalról. Ha eltávolítottuk a bejegyzésedet, és nem értesz ezzel egyet, nyugodtan keress meg minket, és megbeszéljük a dolgot. Ugyanez vonatkozik a kéretlen reklámokra: öncélú hirdetést kérlek ne helyezz el az oldalunkon. Persze ha egy jó kis western boltot, kocsmát találtál, vagy egy közelgő koncertről, lovasnapról adsz hírt, azt megköszönjük – és még a programajánlónkba is felvesszük.

Szerzői jogok: képek és írások

Sokat dolgozunk a honlap tartalmának fejlesztésén, a koreográfiák fordításán és lejegyzésén, mégis arra bíztatunk, használd bátran anyagainkat. Ha megtetszik egy koreográfia, fotó vagy cikk, nyugodtan tedd közzé, publikáld saját weboldaladon. Megköszönjük, ha ilyenkor megjelölöd a forrást is: www.wildbuffalo.eu. Ha szükséged van ehhez bannerünkre, keress meg és elküldjük neked a kívánt méretben.

Jön… jön… jön…

Előkészületben, fejlesztés alatt van még egy rakás funkció, widget és szolgáltatás. Nemsokára fel tudsz majd iratkozni a hírlevelünkre, beszélgethetsz a fórumon, készül az üzenőfal, nézegetheted tagjainkat és meglévő dolgainkon is csinosítani fogunk még.

Szívesen fogadjuk észrevételeidet, megjegyzéseidet az oldallal kapcsolatban!

Jó szórakozást!

Bölények

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Hírek.

10 megjegyzés

 1. Gogo:

  én lenni nagyon-nagyon boldog h beindultunk!!! 3XDDD

 2. martika:

  szia mindenkinek aki olvas. Márta vagyok ezzel a névvel, hogy “martika”. Örülök, hogy végre írhatok itt. tegnap éjjel óta azzal szórakoztam és a Cuca segítéségét is igénybe vette, mert nem akart rendben a regisztráció siklerülni. DE ITT VAGYOK!
  Lehet, hogy nekem is azt kellett volna mondanom, hogy “MUKODJ!”
  Egyébként a gogonak csak annyi, hogy egy szuper csajszi, mert már éjjel képes volt feltenni a klubnapi képeket
  Egyébként nagyon klassz lett a honlapunk és ez a MIÉNK!
  martika

 3. Concord:

  Sziasztok!
  Benn vagyok én is! :)

 4. bori68:

  Sziasztok Lányok!
  Nagyon ügyesek voltatok, a honlap szebb, tartalmasabb és ötletesebb mint reméltem! Emelem, (neml létező) cowboy kalapom! További nagyon sok sikert kívánok hozzá!! :-)

 5. Dani:

  Sziasztok!
  Jól néz ki az oldal, gratulálok!
  + találtam pár képet, amin rajta vagyok. 😉

 6. Timcsi:

  A “szabad préda”!!! 😀 Nagyon örülünk ám Neked Gogoval! De szerintem Cuca is csatlakozik! Meg a többiek, ha megismernek Téged! Tessék jönni gyakorolni – nem csak mindig a rock 😀

 7. Cuca:

  Szija Préda!

  életlenek lettek ám a partifotók, úgyhogy muszáj eljönnöd ismételni, különben mit mutogatsz a spanoknak??

  Október 17, motoros buli?

 8. Dani:

  Ermmm. A táncot inkább hagyjuk. Tuti az lenne belőle, mint ami a country feszten volt. 😀 Szóval vannak ilyen antitalentumok, akik összekeverik állandóan melyik a jobb és bal láb, merre is kellene fordulni stb. 😀 De nézni… hmmm, nos az más tészta, azt bármikor szívesen. 😉

 9. Ákos:

  Sziasztok!

  Én is itt vagyok és figyelek a háttérben! Ha már nem leszek én sem beteg (torokgyulladás), lemegyek a klubnapra, hogy én is gyakoroljak!

 10. Geri:

  Sziasztok bölények!

  Habár csak ritkábban tudunk találkozni, nagyon örülök, hogy beindítottátok az oldalatokat, mert így mindig friss infókat kaphatok rólatok (is)! :-)

  ui: Egyébként Ákos barátja vagyok, biztos emlékeztek, az egyik klubnapon is ott voltam, Szegeden is ott voltam és a Malacsütésen is!

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.