Texas Saloon nyitó buli

Tata-Agostyánban nyílt a Texas Saloon, amelynek ünnepélyes nyitóbulijára a Wild Buffalo is ellátogatott!

IMG_4867Tél tábornok még egyszer hadrendbe állította csapatait, így próbálva akadályt gördíteni a tatai kirándulásra készülő táncosok elé. Ezúttal azonban emberére, vagy hát bölényére akadt, hiszen az elvadult falkát nem állíthatja meg holmi hóvihar. Nekiindultunk tehát, hogy a Tata-Agostyánban nyílt Texas Saloon avatóján első kézből szerezzünk benyomást a linedance-központtá álmodott helyről.

IMG_4940A hegyen-völgyön át megközelíthető épületet az utcafrontról falusi művháznak álcázták kitalálói, belülről viszont már más képet mutatott: festményekkel, fapadlóval és lengőajtóval igyekeztek a vadnyugati csehók hangulatát megidézni.

A színpadra, apró tánctérre és ivósarokra szabdalt térben – mint a mesében –

IMG_4985

volt is tánc meg nem is: a kardosabbak elcsíptek egy-egy helyet és vállt vállnak vetve ropták a Blue Birds Band zenéjére, a többiek pedig sóvárogva lesték őket a parkett széléről, esetleg a kertben felállított sörsátorban vitatták meg a miérteket és a hogyanokat.

A hely maga pompás elképzelés, és kitűnően alkalmas lehet a jövőben 10-15 fős tánccsoportok kihelyezett klubnapjára, esetleg kisebb baráti társaságok, vagy családok tematikus nyári összejövetelére. A gazdáinak sok sikert és kitartást kívánunk mély baráti szeretettel.

–Linda

Kapcsolódó galéria

Időpont: 2013.03.31. vasárnap, 17h-től
Helyszín: 2835 Tata-Agostyán, Kossuth L. u. 33.

One thought on “Texas Saloon nyitó buli”

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..