wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

kedd, július 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

vasárnap, április 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

szombat, december 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Thunderfoot szülinap Aszófőn

szerda, november 18th, 2009

Facebook

 Aszófőre voltunk hivatalosak a negyedik születésnapját ünnepelő balatonfüredi csapatnál. Este hét órára volt meghirdetve a kezdés időpontja, úgyhogy igyekeztünk nem elkésni. Sok-sok szeretettel fogadtak bennünket, Éva egy kis kupicával, na meg sütivel-pogival kínált minket közvetlenül a bejáratnál.

Nemsokára megtelt a kultúrház a sok linedance rajongóval és Feri rövid kis köszöntője után már szólt is a talpalávaló, a mindenki által ismert új Blue Timers által. Régi és új ismerőseinkkel volt idő beszélgetni, kicsit enni-inni is, és persze az ismert zeneszámok hallatán szinte mindenki igyekezett csizmáját koptatni a parkettán.

Tombola is volt, Gogo nyereményét az egyik All In-esnek ajándékozta, aki pici lányukat is elhozta (övé a nyeremény!), jómagam meg egy Bestia nevű muskotályos tulajdonosa lettem. A rövid tombolázást követően újra rázendített az együttes és szinte mindenki még nagyobb kedvvel kipirulásig-leizzadásig táncolt. Éjfélkor Pisti szólt, hogy kéne indulni? hát még eltartott egy kis ideig a búcsúzkodás mindenkitől, de elindultunk.

Jól szervezett, színvonalas volt az este, nagyon jól éreztük magunkat. Hazafele Zsuzsival sokat nevetgéltünk, megbeszéltük, hogy még van egy jópár koreográfia, amit természetesen a lehető legrövidebb időn belül meg fogunk tanulni? remélem így lesz! Éjjel kettőkor kerültünk ágyba, a sok élmény hatására nagyon gyorsan el is aludtunk.

–Teca

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.