Thunderfoot szülinap Aszófőn

 Aszófőre voltunk hivatalosak a negyedik születésnapját ünnepelő balatonfüredi csapatnál. Este hét órára volt meghirdetve a kezdés időpontja, úgyhogy igyekeztünk nem elkésni. Sok-sok szeretettel fogadtak bennünket, Éva egy kis kupicával, na meg sütivel-pogival kínált minket közvetlenül a bejáratnál.

Nemsokára megtelt a kultúrház a sok linedance rajongóval és Feri rövid kis köszöntője után már szólt is a talpalávaló, a mindenki által ismert új Blue Timers által. Régi és új ismerőseinkkel volt idő beszélgetni, kicsit enni-inni is, és persze az ismert zeneszámok hallatán szinte mindenki igyekezett csizmáját koptatni a parkettán.

Tombola is volt, Gogo nyereményét az egyik All In-esnek ajándékozta, aki pici lányukat is elhozta (övé a nyeremény!), jómagam meg egy Bestia nevű muskotályos tulajdonosa lettem. A rövid tombolázást követően újra rázendített az együttes és szinte mindenki még nagyobb kedvvel kipirulásig-leizzadásig táncolt. Éjfélkor Pisti szólt, hogy kéne indulni? hát még eltartott egy kis ideig a búcsúzkodás mindenkitől, de elindultunk.

Jól szervezett, színvonalas volt az este, nagyon jól éreztük magunkat. Hazafele Zsuzsival sokat nevetgéltünk, megbeszéltük, hogy még van egy jópár koreográfia, amit természetesen a lehető legrövidebb időn belül meg fogunk tanulni? remélem így lesz! Éjjel kettőkor kerültünk ágyba, a sok élmény hatására nagyon gyorsan el is aludtunk.

–Teca

Kapcsolódó galéria

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..