Vagány BFC-koncert 23-án!

A pörgős kedvencünk, Big Fat Chubby & The Swamp Busters ezúttal január 23-án lépett fel a William’s Western Village-ben, Gábor rezidenciájában!

Régebben Gábornak elszóltam magam: mikor kérdezte, hogy mit érzek, amikor a William’s-ben vagyok, annyit feleltem: olyan érzés, mintha hazaértem volna. Ezúttal ez az érzés duplán volt igaz: a helyszín remek, a zene kiváló, a társaság pedig annál inkább!

Együtt táncoltunk ‘testvérklubunkkal’, az All In tagjaival, nagyokat nevetgéltünk és köröket ittunk Elgreco-ékkal, felköszöntöttük Adrit (SR) szülinapja alkalmából. Visszaemlékezve felejthetetlen este volt, reméljük, hogy a többiek is hasonlóan érezték magukat 🙂

Big Fat Chubbyék ezúttal is meglepetéshegyekkel készültek: nekünk oly kedves táncos számokkal és Timcsinek, a mi kis Cowgirl 2009-ünknek pedig egy Elvis-számmal lopták be magukat a redneck-szívekbe. A fiúk a legjobbat adták, még akkor sem estek kétségbe, mikor Jacknek elszakadt a gitárhúrja. Chubby szájharmonikával mutatta meg mindenkinek, hogy mit tud – és vajon mit tudhat még, amit még nem hallottunk tőlük?!

BigLali gyönyörű képeket készített, örülünk, hogy újra köreinkben tudhatjuk őt 🙂 Az este végén már annyira jól megvoltunk, hogy hallhattuk Elgrecot karaokézni is – na ez az, amit szerintem sokan képtelenek lesznek kiverni a fejükből 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

BigLali galériája – az 59. album 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..