wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

Tuesday, July 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

Vagány BFC-koncert 23-án!

Tuesday, January 26th, 2010

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

A pörgős kedvencünk, Big Fat Chubby & The Swamp Busters ezúttal január 23-án lépett fel a William’s Western Village-ben, Gábor rezidenciájában!

Régebben Gábornak elszóltam magam: mikor kérdezte, hogy mit érzek, amikor a William’s-ben vagyok, annyit feleltem: olyan érzés, mintha hazaértem volna. Ezúttal ez az érzés duplán volt igaz: a helyszín remek, a zene kiváló, a társaság pedig annál inkább!

Együtt táncoltunk ‘testvérklubunkkal’, az All In tagjaival, nagyokat nevetgéltünk és köröket ittunk Elgreco-ékkal, felköszöntöttük Adrit (SR) szülinapja alkalmából. Visszaemlékezve felejthetetlen este volt, reméljük, hogy a többiek is hasonlóan érezték magukat :)

Big Fat Chubbyék ezúttal is meglepetéshegyekkel készültek: nekünk oly kedves táncos számokkal és Timcsinek, a mi kis Cowgirl 2009-ünknek pedig egy Elvis-számmal lopták be magukat a redneck-szívekbe. A fiúk a legjobbat adták, még akkor sem estek kétségbe, mikor Jacknek elszakadt a gitárhúrja. Chubby szájharmonikával mutatta meg mindenkinek, hogy mit tud – és vajon mit tudhat még, amit még nem hallottunk tőlük?!

BigLali gyönyörű képeket készített, örülünk, hogy újra köreinkben tudhatjuk őt :) Az este végén már annyira jól megvoltunk, hogy hallhattuk Elgrecot karaokézni is – na ez az, amit szerintem sokan képtelenek lesznek kiverni a fejükből 😀

–Gogo

Kapcsolódó galéria

BigLali galériája – az 59. album :)

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.