wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Vendégségben a Saltarellónál

szombat, november 3rd, 2012

Facebook

Vajon délután háromkor hány telefonhívást kell bonyolítani, ha egy két órával később Pozsonyba induló autót akarunk bölényekkel megtölteni? Nos, pontosan az ülések számával megegyezőt. Hiszen az elvakult csordatagok az első hívásra ugranak, ha közös táncról van szó.

A Wild Buffalo utazó nagykövetei ezúttal a szlovákiai Saltarello táncegyüttesnél tették tiszteletüket egy formális és informális találkozó erejéig. Bár pozsonyi barátaink nem csak a cowboytáncot próbálgatják, szívük azért alapvetően a country-ért dobog, a közös nevezőt így nem kellett sokáig keresni a két csapat között. A próbateremben tánctanításért tánctanítás járt – vittünk is, hoztunk is, jutott is, maradt is. Azt pedig már rég megtanultuk, hogy a zene és a tánc nemzetközi nyelve minden határt és kulturális különbséget eltöröl.

Az este informális része természetesen fehér asztalnál, barna sör és kofola mellett zajlott, ahol nem csak hasznos tanácsokkal láttuk el a Szlovákia táncos pionírjainak számító barátainkat, de egy kis kölcsönös nyelvlecke után az egyik legfontosabb női téma, a legjobb fogyókúra kérdéskörét is megvitattuk. Meglepő módon a csorda ezúttal sem került ágyba hajnal előtt, de ezt is megszokjuk lassan. Nemzetközi hidakat építeni – úgy tűnik – egyre jobban tudunk, úgyhogy a táncos lábú pozsonyiakkal a jövőben is számolunk.

–Melinda

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.