Vendégségben az ördögöknél

Este hatkor még nem is sejtettük, hogy három óra múlva csúnya szőrös motorosokkal fogunk mulatozni egy titkos sakáltanyán. A meghívás hirtelen jött, és mi ugyanolyan hirtelen mondtunk rá igent.

A Devils MC budapesti chaptere legfontosabb barátainak, támogatóinak rendezett bulit a saját klubépületében. Jó eldugott helyen van, egész James Bondos volt odatalálni, és nagyon meglepődtünk rajta, hogy milyen helyre kis vityillót dobtak össze ezek a fiúk. A hely minden szegletébe belerakták szívük-lelkük, és nagyon jó érzés volt, hogy ide meginvitáltak minket is. Már messziről éreztük a grillen sülő finomságok illatát, és közelebb érve ismerős dallamokat hallottunk: Kaszab Tibi már muzsikált, mire odaért a Wild Buffalo.

A különítmény hat fős volt, mert tudtuk, hogy kicsi a tánctér: NagyAndi, Gogo, Timcsi, Dia, Jojo és jómagam mentünk ropni. Jojo és Timcsi megvágtak egy pár zenét, és összeraktak két rövidebb műsort, ennyi idő alatt (a helyszín ismerete nélkül) nem tudtunk külön koreográfiát készíteni, úgy döntöttünk, hogy egyszerűen csak eltáncolunk néhány számot.

Feltaláltuk a legújabb táncstílust, a neve: all-terrain linedance. Ilyen súlyos terepen azt hiszem még lovasnapokon sem táncoltunk: valamiféle apró macskakő volt leterítve ipari szőnyeggel. Nagyon hűha volt! Már a pálinkafogyasztás előtt is be tudtuk mutatni, hogy milyen egy dülöngélős táncos.

Amikor bejelentették, hogy meglepetés-produkció következik, kicsit megszeppenve álltunk be. Nem tudtuk, hogyan fognak fogadni, úgyhogy visszafogottan kezdtünk neki, de nem kellett volna aggódni – néhány óra múlva már a legzordabb fazonok is vigyorogva ropták velünk, mikor Dia tanított egy Freeze-t.

Ha táncoltunk, folyamatosan kattogtak a fényképezőgépek. Azt hiszem, szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy hozzájárultunk ahhoz, hogy emlékezetes legyen ez a buli. Sajnos a Devils MC-ben mindenkinek hatalmas szíve van, ezért annyira jól tartottak minket, hogy elég hamar bandzsítani kezdett a csapat. A fellépés után még többször táncoltunk, beszélgettünk, buliztunk, iszogattunk a motoros társasággal.

Szereztünk egy örök rajongót Tündi személyében, aki már a Margit-szigeten is kiszúrt bennünket magának. Persze mi is elkötelezett rajongói lettünk néhány arcnak, Jenő, Szakáll, Kecus, Alex, Gábor… meg még mondanám a neveket tovább, ha nem adtak volna annyi barackot.

Felejthetetlen élmény volt, nagyon köszönjük a meghívást!

– Cuca

Kapcsolódó galéria

7 thoughts on “Vendégségben az ördögöknél”

  1. 3:) annyit fűznék a történethez, h mi, akik nem szeretjük sem a barackot, sem a mézet, nem voltunk elhanyagolva, habár gin tonic nem akadt, ránk hagyományoztak 5(?)… neeem, sokkal több környi jägermeistert 3:D — emléxem az ígéretre h következő alkalommal számolnak velünk! 3;) télleg egy élmény volt!!!

  2. Szép munka volt – 2 óra alatt hiper-rapiditással sikerült megszervezni és a résztvevőkkel megemésztetni ezt az ad hoc fellépést… 5 órás ott-tartózkodásunk alatt sokminden történt: kezdeti sokk, ami átcsapott egy kis megilletődöttségbe, majd oldódott az első két körrel és az ördögök angyali kedvességével. Aztán, ha tudni akartok többet, hívjatok fel, elmesélem élőben 😉 Ma még nem vagyok képes többre, lefagytam a 3 órás alvás és egész napos munka után így aznaposan!
    Ui.: Annyit tudok mondani, Jenő, legközelebb szerezzél be gint is, vagy szólj, és viszünk!

  3. tudod Cuca-drágám, bevallom: Timcsivel megdumáltuk, h írunk egy jó kis rendhagyó párbeszédes beszámolót a tegnap estéről, de ott már befulladt h annak a rendkívül édes, szőke lányzónak a neve nem ugrott be — de hál’ istennek megemlítetted most a beszámolódban, így már tudok nevet kötni a képekhez 3:D azazhát azokhoz, amiken Tündi szerepel, a többi arc még nem köthető névhez az én kicsi fejemben 3XDDD de sztem is, párszor elmehetnénk még ismerkedni 3;)

  4. Timcsi-drágám, mesélj már nekem a Timcsi-Dia-FÉRFIWC-program mi volt úgy éjjel 2 tájékán?! 3:) megöl a kiváncsiság!!! 3XDDD csak nem új koreográfiát mutatott neked?!

  5. Új koreográfia? Persze, Dia megmutatta, hogyan kell 2 percben nagyot alkotni (van benne derékhajlítás, támaszkodás, nagy levegővétel, sikálásra hasonlító mozdulatok, fejtartás meg ilyenek), amit hazafelé elegánsan prezentáltam Jojonak is – ha szeretnéd, Neked is megtanítom!

  6. naon-naon szívesen megtanulnám, ugyanis e “tánc” nélkül igen pocsékul telt ez a buli-utáni-nap… bár így utólag végiggondolva, nagyon szívesen vállalok be egy ilyen rohanós, ad hoc bulit és utána fej és pocak-fájást! 3:D

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..