Veteránautók és szinkronúszók közt 2010 Szept.18.

Szombat délelőtt mindenki esőben, és a tegnapi éjszakába nyúló klubnap után fáradtan indult el  otthonról, de nagy reményekkel, hogy kitisztul az idő…….és láss csodát 11 fele már ragyogott a nap. Hiába, táncolni akartunk kedvenc együttesünk a DAB élő zenéjére. Megállt a kocsik körüli nyüzsi, amikor felcsendült az első country muzsika, most inkább mindenki ránk figyel. Mosoly az arcokon, talán van aki még nem is látott ilyet, de tetszik nekik, az biztos. Hogy tovább fokozzuk a jókedvet a szünetben CD-re folytatjuk. Még szerencse, mert kiderül jobb lenne egy újabb felvételsorozatot vinni Egerbe, hacsak nem akarjuk reccsenésekre átírni a koreográfiát, de még van idő. Nagyon köszönjük Zsolt a gyors segítséget, most nagyon jót tettél a csapattal ( hátha még újra táncolnál velünk!!)!

Nem kis feltűnést keltve / de hisz ezért csináltuk:-) /egy  lánctalpas platóján körbejártuk a terepet és táncoltunk tovább. Sajnos a lovacskákat csak megetetni tudtuk. Mivel csak 45 kilóra voltak hitelesítve, egyikünk sem volt érintett az ő meglovagolásukban. Kora délután volt már, amikor eljött a búcsú ideje a gyapotszedők dalával.

Utunk során akadt még izgalom. Concord halálmegvető bátorságról tanúságot téve szedte össze  autófeliratunkat, ami épp menet közben adta meg magát, de persze visszakerült a helyére. Több rendkivüli esemény már nem borzolta kedélyünket a  fellépésig. A pihenő során magunkba vételezett friss pogácsák is jótékonyan fejtették ki hatásukat, vidáman léptünk a polgármester felkonferálása után a színpadra. A helyi kórházért, egy súlyosan beteg kislány kezeltetéséért szórakoztattuk az adakozó közönséget. Minden a helyén volt. Itt is lehettek olyanok, akik előszőr láttak ilyet, az utánunk következő kamarakórus  az összes számunkat ütemesen végigtapsolta. Lehet ez a zene, a hangulat jobban tetszett nekik? Nagyon jók voltak, első számuk egy spirituálé volt, majd egy szuahéli nyelvű ének következett, de sajnos  mennünk kellett tovább  a közeli modern sportuszodába, ahol már nagy tömeg gyűlt  egybe.

Szinkronúszó leánycsapatok és persze az izgatott drukkerek, felmenők várták a csinos lánykák fellépését. Egy össznépi felvonulás után, a vizes bemutatók között léptek táncosok az elég keskenyre szabott színpadra. Harmadik szárazföldi előadás volt a Wild Buffalo-é. Ébresztő!!! Concord a levegőbe lőtt coltjával, és az öt bölénylánnyal rittyentett egy fergetegest.Mariann videót is készített a bemutatóról. Mindeközben Teca egy helyi érdeklődőnek mesélt a line dance-ről, aki klubalapítási szándékkal keresett meg minket.

Hiába fertőzünk! : – )      A WB után Szandi perdült a színpadra. Bár ő mindig jókedvű, de most ehhez mi is hozzájárultunk.

Beesteledett mire hazaindultunk.

Fáradtak voltunk, csak Concord nem pihenhetett. Ma kétségtelenül ő volt az M3 cowboy-a. Köszi, hogy vigyáztál ránk, és épségben hazahoztál minket!

Zsuzsi

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..