wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

hétfő, június 18, 2018

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

hétfő, április 30, 2018

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

Fellépéseink

péntek, április 13, 2018

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB-CD listák

kedd, december 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

WB fellépés a KKK-nál

hétfő, június 29th, 2009

Facebook

Don Attila felkérésére boldogan válaltuk, hogy az óbudai Kanadai Kereskedelmi Kamara buliján táncoljunk az együttes zenéjére. Lelkes csapatunkból már fél hétkor egy páran ott voltak a Borház előtt. Petyus és Attila szeretettel és segítőkészséggel igyekezett, mobilon navigálta az eltévedt tagokat, hogy végre a célponthoz megérkezzenek. 🙂

Amikor mindenki ott volt már, bementünk az épületbe, a bejáratnál kaptunk névvel ellátott kitűzőt. Yeehaaaaa, de komoly! – gondoltuk. Felfrissíthettük magunkat az emeleten, lehetett málna fagyit enni, ami nagyon finom volt, sört, vagy ásványvizet inni, ki mit kívánt.

Végre aztán fél nyolc után mindenki örömére a zenekar játszani kezdett, jöhetett a tánc. Mivel a vendégek szétszóródtak kint és bent, nem mindenki élvezte közülük műsorunkat, de aki nézte, egy kis idő után már nem bírt a lábával, és ritmusos mozgásba kezdett, vagy éppen csak tapsolt.
A zenekar mögött két kislányt sikerült “megfertőzni”, mert próbálták a lépéseket lelesni és táncolni velünk együtt. Nagyon aranyosak voltak! Ja kérem, ez azt bizonyítja, hogy kortalan a country!

Az első szünetben mindenki kellemesen elfáradva rohamozta meg a hamburgert, és ehetett annyit, amennyi belefért. Újult erővel táncoltunk tovább. A felszolgáló személyzet is meg-megállt, élvezettel, mosolyogva néztek minket, mert már sok tennivalójuk nem akadt.

Gyorsan eltelt az este, azt vettük észre, hogy Attiláék a második szünet után ismét a húrok közé csapnak, és a “vonatos” tánccal zártuk közös szereplésünket, mellyel mindig nagy sikert arattunk mindenhol. A fáradtságtól kimerülten mindenki haza indult.

Szép volt, jó volt együtt!
Köszönjük Attila a közös estét!

–Gabi

Kapcsolódó galéria

Facebook

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.