wildbuffalo.eu

Klubnapokon tanult táncok

Tuesday, July 18, 2017

Klubnapokon tanult táncok
Learned dances on club evenings

tovább

Adó 1%-a

Sunday, April 30, 2017

Támogasd egyesületünket adód 1%-ával! — Vadnyugati Táncosok Egyesülete — 18200339-1-43
Support our association with 1% of your personal income tax — Wild West Dancers Association — 18200339-1-43

tovább

WB-CD listák

Tuesday, December 13, 2016

Eddigi Wild Buffalo CD-ink listáit találod meg itt!

tovább

Fellépéseink

Saturday, December 3, 2016

Itt megtalálhatjátok eddigi fellépéseinkről készült beszámolók, galériák és videók listáját. Röviden: mindazt, amire büszke a Wild Buffalo csapata!

tovább

WB fellépés a KKK-nál

Monday, June 29th, 2009

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Don Attila felkérésére boldogan válaltuk, hogy az óbudai Kanadai Kereskedelmi Kamara buliján táncoljunk az együttes zenéjére. Lelkes csapatunkból már fél hétkor egy páran ott voltak a Borház előtt. Petyus és Attila szeretettel és segítőkészséggel igyekezett, mobilon navigálta az eltévedt tagokat, hogy végre a célponthoz megérkezzenek. :)

Amikor mindenki ott volt már, bementünk az épületbe, a bejáratnál kaptunk névvel ellátott kitűzőt. Yeehaaaaa, de komoly! – gondoltuk. Felfrissíthettük magunkat az emeleten, lehetett málna fagyit enni, ami nagyon finom volt, sört, vagy ásványvizet inni, ki mit kívánt.

Végre aztán fél nyolc után mindenki örömére a zenekar játszani kezdett, jöhetett a tánc. Mivel a vendégek szétszóródtak kint és bent, nem mindenki élvezte közülük műsorunkat, de aki nézte, egy kis idő után már nem bírt a lábával, és ritmusos mozgásba kezdett, vagy éppen csak tapsolt.
A zenekar mögött két kislányt sikerült “megfertőzni”, mert próbálták a lépéseket lelesni és táncolni velünk együtt. Nagyon aranyosak voltak! Ja kérem, ez azt bizonyítja, hogy kortalan a country!

Az első szünetben mindenki kellemesen elfáradva rohamozta meg a hamburgert, és ehetett annyit, amennyi belefért. Újult erővel táncoltunk tovább. A felszolgáló személyzet is meg-megállt, élvezettel, mosolyogva néztek minket, mert már sok tennivalójuk nem akadt.

Gyorsan eltelt az este, azt vettük észre, hogy Attiláék a második szünet után ismét a húrok közé csapnak, és a “vonatos” tánccal zártuk közös szereplésünket, mellyel mindig nagy sikert arattunk mindenhol. A fáradtságtól kimerülten mindenki haza indult.

Szép volt, jó volt együtt!
Köszönjük Attila a közös estét!

–Gabi

Kapcsolódó galéria

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Beszámolók, Hírek.

Hagyj üzenetet

Be kell jelentkezned a kommenteléshez.